Nije to propustio

Iva Majoli objavila nove fotke s vjenčanja, pa se pohvalila dolaskom i posebne osobe: "Hvala mu za najljepše želje"

Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 2 Iva Majoli/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 2 Iva Majoli sa zaručnikom Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 Iva Majoli - 8 +13 Iva Majoli - 6 Galerija

Iva Majoli objavila je na Instagramu još nekoliko fotografija sa svog talijanskog vjenčanja, a na jednoj pozira i s gradonačelnikom Milana Giuseppeom Salom.

Jedna od naših najuspješnijih tenisačica u povijesti Iva Majoli nedavno je po drugi put uplovila u bračnu luku i to s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem u Milanu, a nakon sretnog dana sa svojim pratiteljima dijeli fotografije na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

45-godišnja Iva je između ostalog objavila i fotografiju na kojoj s njom i Robertom pozira i milanski gradonačelnik Giuseppe Sala koji nije htio propustiti svečanu ceremoniju.

"Hvala gradonačelniku Milana, gospodinu Giuseppeju Sali za najbolje želje", napisala je Iva uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Među brojnim čestitkama našla su se i neka poznata lica, a jedna od njih bila je pjevačica Nina Badrić koja je poručila: "Čestitke auguri", a nadovezala se tu i Maja Šuput: "Čestitam od srca". Ovu objavu nije mogla preskočiti ni kraljica diska Sandra Perković: "Čestitam Ivka".

Vlatka Pokos uputila je ipak posebnu čestitku: "Draga Iva, svu sreću vam želim od srca".

Iva je tek nedavno potvrdila vezu s Robertom i objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube, a iza njih je prekrasan pogled s Porto Cerva, popularnog talijanskog ljetovališta na Sardiniji.

''Moja ljubav'', napisala je Iva uz fotografiju.

Paparazzi su Ivu uhvatili s Talijanom u lipnju u šetnji Dubrovnikom, a potom joj je bio pratnja i na Roland Garossu u Parizu.

Inače, ovo je njezin drugi brak jer se Iva 2006. godine udala za Stipu Marića, s kojim ima kćer Miju.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Sean Penn i Madonna - 3 +16 Sean Penn i Madonna - 5 Celebrity Madonna je šokirala fanove izgledom, usporedili je s izvanzemaljcem: "Volim ju, ali ne i njezino novo lice, je li ona dobro?"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +8 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Celebrity Grašo i Hana uhvaćeni u rijetkim zajedničkim trenucima opuštanja, a imali su i najslađe društvo sa sobom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene