Novi korak

Iva Majoli nakon udaje za talijanskog poduzetnika preselila se u Milano i pokazala svoj novi dom: "Hvala svima"

Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli- novi dom Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 3 Iva Majoli Iva Majoli - 5 Iva Majoli Iva Majoli Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Djevojačka zabava Ive Majoli - 2 +20 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 Galerija

Iva Majoli u svojoj priči na Instagramu pohvalila se novim dnevnim boravkom, koji je bio prepun raznolikih buketa cvijeća.

Bivša tenisačica Iva Majoli udala se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija te je nakon vjenčanja odlučila svoj život nastaviti u Milanu.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

U svojoj priči na Instagramu pokazala je svojim obožavateljima kako izgleda njezin novi dom. Fotografirala je dnevni boravak u kojem je bilo mnoštvo buketa cvijeća kojeg su dobili na vjenčanju.

U opisu je dodala: "Hvala svima na predivnim željama".

Možemo uočiti kako u prostoriji prevladavaju smeđe i bijele nijanse s ponekim drvenim detaljima, ali i prozore koji joj pružaju pogled u prirodu. 

Iva je tek nedavno potvrdila vezu s Robertom i objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube, a iza njih je prekrasan pogled s Porto Cerva, popularnog talijanskog ljetovališta na Sardiniji.

''Moja ljubav'', napisala je Iva uz fotografiju.

O Robertu i Ivi počelo se šuškati početkom ljeta ove godine.

Paparazzi su Ivu uhvatili s Talijanom u lipnju u šetnji Dubrovnikom, a potom joj je bio pratnja i na Roland Garossu u Parizu.

Podsjetimo, ovo je njezin drugi brak jer se Iva  2006. godine udala za Stipu Marića, s kojim ima kćer Miju.

Iva i Stipe svojevremeno su bili "it" par te su zajedno pohodili sva važna društvena događanja, no on je nakon šest godina braka, točnije u veljači 2012. podnio zahtjev za razvod.

Njihov se razvod pretvorio u veliku svađu koja je bila praćena u javnosti. Stipe je još tadašnju suprugu prijavio u policijsku postaju zbog fizičkih prijetnji, a Iva je odgovorila iskazom da je on godinama fizički zlostavlja. Tragova da je suprug zlostavlja nije bilo, a Stipe je u javnosti priložio SMS poruke i snimke razgovora iz kojih je bilo vidljivo da ga je supruga godinama varala.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +18 Andrej Plenković Nekad i sad Isplivala 38 godina stara fotka premijera Andreja Plenkovića: Evo kako je izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +27 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez otkrila malo previše dok se razgibavala na balkonu, sve su uhvatili paparazzi koji prate svaki njezin korak!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene