Još malo!

Iva Majoli odbrojava sate do važnog dana s talijanskim poduzetnikom, zbog nove ljubavi promijenit će i adresu

Iva Majoli sa zaručnikom Iva Majoli sa zaručnikom Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli sa zaručnikom Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 2 +12 Iva Majoli - 3 Galerija

Iva Majoli ovog će se vikenda udati za Talijana Roberta Calegarija, a svoj će život zajedno s njim nastaviti u Italiji.

Iva Majoli ovog će vikenda drugi put u životu izreći sudbonosno ''da''.

Pogledaj i ovo Iva Majoli i Roberto Calegari Pokušala se sakriti, ali... Iva Majoli s novim suprugom snimljena na Stradunu, fotografi ih uhvatili u trenucima opuštanja

Glamurozno vjenčanje je spremno, a mladenci Iva i Roberto Calegari odbrojavaju posljednje dane do vjenčanja i novog zajedničkog života.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Iva će nakon vjenčanja život nastaviti u Italiji s Robertom, a našoj uspješnoj tenisačici ovo će biti drugi brak u životu nakon što se 2006. godine udala za poduzetnika Stipu Marića. Njihov brak nije dugo trajao te je bio pun uspona i padova, a skupa imaju i kćer Miju.

Vijest o novom vjenčanju Ive Majoli došla je iznenada nakon što je tenisačica objavila fotografije s nedavne djevojačke zabave. Sa svojim prijateljicama proslavila je djevojačku večer, a mnogi su ostali iznenađeni odlukom s obzirom da se tek ovog ljeta i saznalo za njihovu vezu.

Roberto je prisustvovao i proslavi Ivinog 45. rođendana u kolovozu, a Iva je par tajanstvenih fotografija potom objavila na Instagramu.

Slobodna Dalmacija piše da će par navodno imati i dvije svadbe, jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu, ali će veće slavlje ipak biti u Italiji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Anđela Šimac Anđela Šimac - 1 Anđela Šimac - 2 +8 Anđela Šimac - 3 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amar i Alma Bukvić Amar i Alma Bukvić - 3 Amar i Alma Bukvić - 5 Amar i Alma Bukvić - 2 +20 Amar Bukvić - 1 Celebrity Domaći par bez skandala ne viđamo često u javnosti, a i nakon osam godina braka zaljubljeni su kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene