zagrljeni i nasmiješeni

Domaći par bez skandala ne viđamo često u javnosti, a i nakon osam godina braka zaljubljeni su kao prvog dana!

Amar i Alma Bukvić Amar i Alma Bukvić Bojan Zibar 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amar i Alma Bukvić Amar i Alma Bukvić - 3 Amar i Alma Bukvić - 5 Amar i Alma Bukvić - 2 Amar Bukvić - 1 Alma i Amar Bukvić - 2 Amar i Alma Bukvić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) Amar i Alma Bukvić (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Amar Bukvić (Foto: Mare Milin) Alma i Amar Bukvić - 1 +14 Alma i Amar Bukvić - 2 Galerija

Amar i Alma Bukvić u braku su već osam godina, no na premijeri predstave "Tvorničke postavke", pokazali su da su zaljubljeni kao prvog dana.

Glumac Amar Bukvić ima jednu od glavnih uloga u predstavi "Tvorničke postavke", redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, koja je za vikend premijerno izvedena u Kazalištu Moruzgva u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Amar i Alma Bukvić (FOTO: Grgur Zucko/PIXSELL) Sretni par Otkrili spol djeteta: Njihova sreća stiže u proljeće

Amar je na premijeru došao u pratnji svoje lijepe supruge Alme Bukvić s kojom je zagrljen i nasmiješen pozirao fotografima.

Oboje su se za ovu prigodu sredili; Amar je nosio bijelu košulju, karirani sako i traperice, a Alma je zablistala u elegantnom bijelom odijelu.

Amar i Alma u braku su već osam godina, a upoznali su se 2012. Alma je PR stručnjakinja, a njezin brak s glumcem nije obilježio nijedan skandal.

Pred oltar su stali u lipnju 2014. godine, a tog se dana uvijek s nostalgijom prisjete jer je cijelo vrijeme padala kiša, a baš u trenutku kad su trebali reći "uzimam" zasjalo je sunce.

Glumac je supruzi nedavno na Instagramu čestitao i godišnjicu braka romantičnom objavom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amar Bukvic (@amar_bukvic)

"Osam godina je proletjelo... Vrijeme je isto, mjesto je drugo. Sretna godišnjica Alma", napisao je Amar uz fotku na kojoj ljubi suprugu u obraz.

Par zajedno ima dvoje djece, dječaka Amana i djevojčicu Amal.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +9 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles Kralj Charles +9 Kralj Charles Zanimljivosti Rijetke fotografije kralja Charlesa i supruge Camille u kupaćim kostimima, paparazzi su ih uhvatili kad su se najmanje nadali!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene