Ljubav samo raste

Domaći par koji se voli već deset godina u rijetkom zajedničkom izlasku, a svog posebnog dana uvijek se rado sjete

Amar Bukvić Amar Bukvić Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alma i Amar Bukvić - 2 Alma i Amar Bukvić - 4 Alma i Amar Bukvić - 1 Alma i Amar Bukvić - 3 Alma i Amar Bukvić - 16 Alma i Amar Bukvić - 15 Alma i Amar Bukvić - 14 Alma i Amar Bukvić - 13 Alma i Amar Bukvić - 12 Alma i Amar Bukvić - 11 +12 Alma i Amar Bukvić - 10 Galerija

Amar Bukvić na premijeru svog novog filma stigao je sa suprugom Almom koja mu je najveća podrška svih ovih godina.

U Zagrebu je održana premijera novog filma ''Djeca s CNN-a'' u kojem glavnu ulogu tumači Amar Bukvić, a redateljica je njegova sestra Aida Bukvić.

Pogledaj i ovo showbuzz BIPA FASHION.HR Kad se pojave bivša i aktualna Miss Universe nitko ne ostaje ravnodušan

Premijera filma naravno ne može proći bez pojavljivanja glavnog glumca, a Amar je na događanje stigao u društvu supruge Alme.

Bračni par bio je odjeven u odijela, a dok je Alma zasjala u bijelim hlačama i sakou, Amar je imao plavo odijelo s tamno smeđim cipelama i kravatom.

Amar i Alma u braku su već osam godina, a upoznali su se 2012. godine.

Alma je PR stručnjakinja, a brak s glumcem jednostavno funkcionira jer ih tijekom svih godina braka nije obilježio nijedan skandal.

2014. godine stali su pred oltar, a tog se dana uvijek s nostalgijom prisjete jer je cijelo vrijeme padala kiša, a baš u trenutku kad su trebali reći ''Uzimam'' zasjalo je sunce.

Ovaj preslatki par na Instagramu često objavljuje zajedničke fotografije, a po opisima i zaljubljenim pogledima vidi se koliko je ljubav između ovo dvoje stvarno iskrena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic)

Amar svake godine podijeli fotografiju za njihovu godišnjicu braka koja je 13. lipnja i raznježi pratitelje kojima je ovaj domaći par zasigurno uzor.

''Tvoj sam'', napisao je uz fotografiju 2020. godine i čestitao godišnjicu, a uskoro će proslaviti i 8. godišnjicu braka.

Par zajedno ima dvoje djece, dječaka Amana i djevojčicu Amal.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene