Dugo ga je skrivala

Iva Majoli potvrdila je da je u vezi i fotografijom otkrila tko je njen novi partner: ''Moja ljubav''

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Roberto Calegari Iva Majoli Iva Majoli Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 3 +18 Iva Majoli - 2 Galerija

Iva Majoli potvrdila je vezu s talijanskim biznismenom njihovom zajedničkom fotografijom na kojoj su izmijenili poljubac!

Bivša tenisačica Iva Majoli potvrdila je vezu s talijanskim biznismenom Robertom Calegarijem. Majoli je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube, a iza njih je prekrasan pogled s Porto Cerva, popularnog talijanskog ljetovališta na Sardiniji.

Pogledaj i ovo Iva Majoli i Roberto Calegari Pokušala se sakriti, ali... Iva Majoli s novim suprugom snimljena na Stradunu, fotografi ih uhvatili u trenucima opuštanja

''Moja ljubav'', napisala je Iva uz fotografiju.

O Robertu i Ivi počelo se šuškati početkom ljeta ove godine.

Paparazzi su Ivu uhvatili s Talijanom u lipnju u šetnji Dubrovnikom, a potom joj je bio pratnja i na Roland Garossu u Parizu. Svu pozornost ukrao je i na fotografijama s proslave Ivina 45. rođendana, koji je proslavila prije mjesec dana, a tenisačica ga je dugo uspjela skrivati od javnosti.

Podsjetimo, Iva se 2006. godine udala za Stipu Marića, s kojim ima kćer Miju, a razveli su se 2012. godine.

Majoli u posljednje vrijeme viđamo puno češće nego proteklih godina, a nedavno je bila i glavna zvijezda na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazala i plesne pokrete.

Naša najtrofejnija tenisačica s čak devet osvojenih WTA turnira početkom lipnja ove godine obilježila je i 25. godišnjicu svojeg najvećeg uspjeha u karijeri, pobjede na Grand Slam turniru Rolland Garros u Parizu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles - 2 +7 Kralj Charles III. - 1 Celebrity Javnost je zabrinuta za zdravlje kralja Charlesa zbog jednog detalja, svoje sumnje podijelio je i liječnik

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene