Predivni!

Iva Majoli pohvalila se prvom fotografijom s vjenčanja, a čestitkama u komentarima pridružile su se i naše poznate dame

Iva Majoli Iva Majoli Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 5 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 3 Iva Majoli Djevojačka zabava Ive Majoli - 9 Djevojačka zabava Ive Majoli - 2 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 +16 Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Galerija

Iva Majoli na svom Instagram profilu podijelila je prvu fotku sa vjenčanja na kojoj pozira s novopečenim suprugom.

Bivša tenisačica Iva Majoli pohvalila se fotografijom s nezaboravnog vjenčanja na kojoj pozira sa suprugom Robertom Calegarijem.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Novopečeni bračni par vjenčao se prošlog tjedna u Milanu, a Iva je podijelila fotku na kojoj poziraju s vjenčanim prstenima i nasmješeni u matičnom uredu.

U opisu je zabilježila datum njezinog važnog životnog trenutka: 

"06.10.2022.".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Među brojnim čestitkama našla su se i neka poznata lica, a jedna od njih bila je pjevačica Nina Badrić koja je poručila: "Čestitke auguri", a nadovezala se tu i Maja Šuput: "Čestitam od srca". Ovu objavu nije mogla preskočiti ni kraljica diska Sandra Perković: "Čestitam Ivka".

Vlatka Pokos uputila je ipak posebnu čestitku: "Draga Iva, svu sreću vam želim od srca".

Iva je tek nedavno potvrdila vezu s Robertom i objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube, a iza njih je prekrasan pogled s Porto Cerva, popularnog talijanskog ljetovališta na Sardiniji.

''Moja ljubav'', napisala je Iva uz fotografiju.

O Robertu i Ivi počelo se šuškati početkom ljeta ove godine.

Paparazzi su Ivu uhvatili s Talijanom u lipnju u šetnji Dubrovnikom, a potom joj je bio pratnja i na Roland Garossu u Parizu.

Inače, ovo je njezin drugi brak jer se Iva 2006. godine udala za Stipu Marića, s kojim ima kćer Miju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 4 +26 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Sin Maje Šuput opet je hit na društvenim mrežama, pogledajte kako se pokušao snaći u svijetu odraslih!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda +25 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić-Vejzović na meti sličnih komentara zbog posljednje fotografije koju je objavila, svi su isto primijetili!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene