Objavila video!

Sin Maje Šuput opet je hit na društvenim mrežama, pogledajte kako se pokušao snaći u svijetu odraslih!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput izvela je Blooma u svijet odraslih, gdje može raditi aposlutno sve poslove, a koji su ga posebno oduševili - otkrila je u svojim pričama na Instagramu.

Voditeljica i pjevačica Maja Šuput pokazala je gdje je to odvela sinčića Blooma

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Naime, riječ je o "Minipolisu", mjestu na kojem djeca mogu raditi apsolutno sve poslove kao i odrasli, a u čemu se sve okušao Bloom i što mu se posebno svidjelo, otkrila je Maja u svojim pričama.

Prvo je objavila fotku na kojoj nestašni sinčić vozi bijesan automobil i dodala: "Bloom opet parkirao novo vozilo", a onda je, naravno, ostao "bez goriva" pa je morao na benzinsku. 

U drugoj priči pokazala je kako toči gorivo u automobil pa poručila: "Prvo tankanje".

Zatim je pokazala kako Bloom obavlja kupnju u trgovini na odjelu povrća: "Pa malo po špeceraj", našalila se pjevačica.

Fotka na kojoj vozi tramvaj bila je prava atrakcija, a Maja je poručila: 

"Prvi put u tramvaju".

Izgleda kako Bloomu to i nije baš bila tolika atrakcija, pa je ipak odlučio da želi biti nešto zanimljivije. U zadnjoj priči proučavao je avion, a Šuput je zaključila: "Pilot Bloom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Za taj izlazak voditeljica mu je odjenula sive hlačice, smeđi pulover i smeđe cipele, a frizura je bila najveći hit. Naime, dvije odvojene punđice dodatno su povećale slatkoću ovog malenog stvorenja. 

Šuput ne skriva koliko se našla u ulozi majke, a maleni je svojim šarmom i negodovštinama uspio ukrasti apsolutnu pažnju maminih obožavatelja.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov sina su dobili u ožujku prošle godine. Dječak je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a brzo je postao i glavna zvijezda Majina Instagrama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Branko Ivanda +24 Bojana Gregorić Vejzović Celebrity Bojana Gregorić-Vejzović na meti sličnih komentara zbog posljednje fotografije koju je objavila, svi su isto primijetili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Celebrity Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene