Urnebesno!

Šuput podijelila nestašni video sinčića Blooma, a reakcija njegova oca sve je nasmijala!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +11 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput snimila je svog sinčića Blooma Tatarinova, koji je iz igre išarao zid na balkonu, a reakcija njegova oca Nenada Tatarinova sve je nasmijala.

Naša pjevačica Maja Šuput podijelila je interesantan videozapis svog sinčića Blooma Tatarinova, koji je iz igre pošarao zid na balkonu. Maja je snimala svog sina i pitala ga što je to napravio, dok se Bloom samo smijao i nastavio šarati bijeli zid crvenom bojicom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je potom pozvala supruga Nenada Tatarinova, a njegova reakcija nasmijala je brojne Majine pratitelje.

''Nenade, dođi vidi što ti je sin napravio!'' viknula je Maja.

''Pravo umjetničko djelo. Pa lijepo'', rekao je Nenad smireno.

''Reakcija oca: ''Lijepo''', napisala je Maja na videozapisu.

Videozapise možete pogledati na Majinu profilu na Instagramu.

Maja i Nenad Blooma su dobili u ožujku 2021. godine, a javnost je bila iznenađena neuobičajenim imenom koje su odabrali za sinčića.

Na svojem Instagramu Maja često dijeli Bloomove fotografije i snima ga svojim pratiteljima, a malo tko može ostati ravnodušan na Bloomovu ljepotu i nestašnost.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 +7 Sharon Stone - 5 Celebrity Holivudska ikona u majušnom bikiniju pokazala tijelo boginje, obožavatelji je mole samo jedno: "Nemoj više nikada..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene