Komentari su zanimljivi!

Rozga je u mini topić jedva ugurala raskošan dekolte, a svi se pitaju što je htjela reći opisom uz fotografiju!

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 +19 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Galerija

Jelena Rozga na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotku u bijeloj elegantnoj kombinaciji, zbog koje je dobila mnoštvo komplimenata.

Pjevačica Jelena Rozga oduševila je svoje fanove novom objavom, na kojoj izgleda zaista seksi.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Pozirala je u bijelom odijelu, ispod kojeg se nazirao bijeli svileni korzet, pa je tako svu pozornost usmjerila na svoj dekolte, u koji je jedva ugurala raskošne grudi. Osim toga, pokazala je i svoju besprijekornu figuru u 45. godini. Staling je upotpunila parom bijelih salonki i valovitom frizurom.

"Obučena u ljubav i bijelo", napisala je zagonetno Rozga u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Ti sve mlađa i ljepša", "Predivna", "Ali si se upicanila", "Najljepša ženo", "Bravo Jele" pisali su joj njezini vjerni pratitelji.

Jedna pratiteljica smatra kako je pjevačica koristila fotošop, pa joj je poručila:

"Ovo nisi ti, ovo su filteri".

Jelena je nedavno objavila obradu pjesme ''Zar je ljubav spala na to'' u duetu s Matijom Cvekom.

Posebno ju je oduševila činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

''Suze biserne' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'', izjavila je Jelena.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila, kao i uvijek i u svemu, svojim srcem, pa je i naslov albuma ''Minut srca mog'' simboličan osvrt na njezin veliki hit iz 1996. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u pripijenoj opravici s riskantnim prorezom uzburkala društvene mreže: ''Skočio bih u telefon!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 +6 Emily Ratajkowski - 1 Celebrity Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu potaknula šuškanja da voli i žene i muškarce, za sve je kriva njezina zadnja objava!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene