Ma, je li moguće?

Jedna od najatraktivnijih žena na svijetu potaknula šuškanja da voli i žene i muškarce, za sve je kriva njezina zadnja objava!

Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 2 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 4 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +0 Emily Ratajkowski - 2 Galerija

Manekenka Emily Ratajkowski dobro je zbunila svoje pratitelje novom objavom na TikToku nakon šuškanja da se viđa s Bradom Pittom.

Manekenka Emily Ratajkowski potaknula je nova šuškanja i dobro zbunila svoje pratitelje novom objavom na svom TikTok profilu.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Naime, Emily se pridružila jednom od trendova na ovoj društvenoj mreži, a bit videozapisa snimiti sebe ako posjedujete poseban kauč. Međutim, internetom se raširila šala da biseksualni ljudi posjeduju zelene baršunaste kauče, a upravo jedan takav posjeduje i Emily.

''Ako se identificirate kao biseksualac, posjedujete li kauč od zelenog baršuna?'', čuje se ženski glas, a potom se Emily snimi kako sjedi na jednom takvom. Na kraju videozapisa, manekenka se zagonetno osmjehnula te time dala naslutiti da je možda i ona biseksualna osoba.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound - Emrata

To ništa ne bi čudilo s obzirom da je nedavno prekinula sa svojim suprugom koji ju je prevario, a onda su krenule priče da se manekenka viđa s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja Bradom Pittom.

Iako Pitt i 31-godišnja Emily još nigdje nisu viđeni zajedno, bliski izvor za People je otkrio da dvojac puno vremena provodi skupa.

''Zajedno su vrlo često'', rekao je kratko izvor.

Ipak, Emily i Brad ne misle da bi to trebali proglasiti vezom.

''Prijatelji nisu sigurni je li to ozbiljno. Ne može se reći da su u vezi'', dodao je izvor.

Mogući par viđen je krajem kolovoza na romantičnoj večeri u jednom pariškom restoranu, ali otada se vrlo vješto skrivaju od znatiželjnih pogleda.

58-godišnji Brad nakon rastave s Angelinom Jolie cijelo je vrijeme sam te nije viđen ni s jednom ženom u javnosti, a Emily je nedavno punila medijske stupce rastavom od supruga Sebastiana Beara-McClarda zbog konstantnih prevara, kojima nije bilo kraja. U braku je dobila sina Sylvestera Apolla Beara.

Čini se da je utjehu pronašla u zgodnom Pittu, a hoće li među njima ipak biti nešto više ili će ostati samo na prijateljstvu s obzirom na veliku razliku u godinama, pokazat će vrijeme.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u pripijenoj opravici s riskantnim prorezom uzburkala društvene mreže: ''Skočio bih u telefon!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 7 Rita Ora - 8 Rita Ora - 9 +29 Rita Ora - 5 Celebrity Jedna od omiljenih pjevačica balkanskih korijena pozirala je u tankom materijalu koji je imao proreze baš gdje treba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene