uživa s novim mužem

Iva Majoli javila se s egzotične lokacije u badiću koji otkriva više od očekivanog: "The body!"

Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 5 Iva Majoli - 6 Iva Majoli - 4 Iva Majoli - 1 Iva Majoli - 3 Iva Majoli Iva Majoli +18 Vjenčanje Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine - 1 Galerija

Iva Majoli je sa suprugom Robertom Calegarijem otputovala na Maldive odakle se javila na Instagramu.

Naša proslavljena tenisačica Iva Majoli sa suprugom Robertom Calegarijem otputovala je na Maldive.

Pogledaj i ovo Iva Majoli Objavila zajedničku fotografiju Iva Majoli se prije nekoliko mjeseci družila s Matthewom Perryjem, a sad se oprašta od njega: "Počivaj u miru, prijatelju moj"

Novopečeni supružnici prve dane bračnog života proveli su u čistom luksuzu u hotelskom kompleksu Joali Being odakle se Iva neprestano javljala na Instagramu.

Sada je na društvenoj mreži objavila i jednu fotografiju s odmora kojom je posebno oduševila pratitelje.

"Tjedan je bio odličan. Brinite o svojem tijelu i duši", napisala je u opisu fotke na kojoj je pokazala figuru u jednodijelnom crnom badiću s velikom rupom koja otkriva dio trbuha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Majoli (@ivamajoli)

"Wow, the body", komentirala je Snježana Mehun koja je našoj tenisačici pripojila nadimak legendarne manekenke Elle Macpherson. S njom su se složili i drugi Ivini pratitelji koji su joj poručili da je pravi komad i obasuli je zaljubljenim smajlićima i lajkovima.

Majoli je još fotografija s odmora podijelila u svojim pričama na Instagramu, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, Majoli se za talijanskog poduzetnika udala početkom listopada u Milanu gdje zajedno i žive, a vezu su potvrdili malo prije vjenčanja.

Bivšoj tenisačici ovo je drugi brak, a prvi suprug joj je bio poduzetnik Stipe Marić. Njih dvoje bili su u braku od 2006. do 2012. godine i zajedno imaju kćer Miju koja je nakon razvoda nastavila živjeti s majkom, a krenula je i njezinim stopama te se također bavi tenisom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 6 Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 3 +14 Nika Antolos - 2 Celebrity Naša pjevačica suočila se s teškom dijagnozom, a spas je pronašla u vjeri i Bogu: "Ti, ćaća moj gore, kojeg puno volim, kojem vjerujem"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +15 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Saša i Tihana Zalepugin bili su nerazdvojni 30 godina, a on je zbog nje promijenio mišljenje: "Izbjegavao sam drugi brak, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene