oglasila se i palača

Novi napad na privatnost Kate Middleton, pokrenuta je i hitna istraga: "Ovo je veliki sigurnosni prekršaj"

Kate Middleton Kate Middleton Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 6 Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +9 Kate Middleton - 1 Galerija

U bolnici London Clinic navodno se dogodio pokušaj hakiranja zdravstvenog kartona Kate Middleton.

Šefovi privatne bolnice London Clinic pokrenuli su hitnu istragu nakon tvrdnji da je najmanje jedan član osoblja pokušao pristupiti privatnim zdravstvenim podacima princeze od Walesa Kate Middleton nakon njezine planirane operacije abdomena u siječnju, piše Daily Mail.

Iz bolnice su za medije odbili potvrditi radi li osoba koja je navodno pokušala hakirati princezin zdravstveni karton još u bolnici, kao ni kada se točno dogodio prijestup.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

Iz ureda Povjerenika za informiranje potvrdili su da su primili izvještaj o prekršaju i da su informacije koje su dobili u procesu provjere.

Princeza je upućena u zbivanja, a glasnogovornik Kensingtonske palače kratko je poručio: "To je stvar bolnice London Clinic."

Informacije o pokušaju hakiranja pojavile su se dan nakon što je objavljena snimka Kate i Williama u Windsoru.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Ni snimka Kate Middleton nije ušutkala teoretičare zavjera, otišli su korak dalje: ''Čekaj... tko je to dovraga s princem Williamom? Pogledajte malo bolje!''

"Ovo je veliki sigurnosni prekršaj, koji jako šteti bolnici, s obzirom na njezinu neokaljanu reputaciju u povijesti liječenja kraljevske obitelji", kazao je izvor iz bolnice za britanske medije.

"Medicinsko osoblje šokirano je i uzrujano zbog optužbi te su vrlo povrijeđeni što je netko od kolega kojima vjeruju navodno odgovoran za takvo kršenje povjerenja i morala", dodao je izvor.

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

Pristupanje podacima pacijenata u javnim ili privatnim bolnicama bez njihova dopuštenja kazneno je djelo.

Podsjetimo, otkako je palača objavila da je Kate bila na operaciji i da se povlači s dužnosti kako bi se oporavila, pojavile su se razne teorije zavjere o princezi zbog nedostatka informacija o njezinu točnom zdravstvenom stanju.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Ni najbliže osoblje nije vidjelo Kate Middleton nakon operacije, posjetile su je tek dvije osobe kojima je to bilo dopušteno

Nagađanja su se još više pojačala kada je Kate javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan. Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom, a teoretičare zavjere nisu utišale ni Kateine nove fotografije i snimke.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +28 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 6 Celebrity Novi James Bond suprugu je upoznao kad je imao 18, a ona 42 godine: Mogao je imati svaku koju je htio, ali odabrao je baš nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene