cijelo vrijeme se smješkao

Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Princ William Princ William Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 7 Princ William - 6 Princ William - 5 Princ William - 4 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William - 1 Kate Middleton i princ William Princ William Kate Middleton i princ William +20 Princ William Galerija

Posljednjih tjedana cijeli svijet priča o Kate Middleton koja se od Božića nije pojavila u javnosti, da bi ovih dana bila viđena nedalko od svoje vikendice. Hoće li napokon stati teorije zavjere?

Kate Middleton i princ William nedavno su snimljeni na jednom od njima omiljenih mjesta, nedaleko od svoje vikendice u Adelaideu u Windsoru u subotu. Par je The Windsor Farm Shop posjetio potpuno neočekivano, a bliski izvori pohrlili su te informacije prenijeti britanskim tabloidima.

Prvi prijestolonasljednik vratio se kraljevskim dužnostima samo nekoliko sati nakon što su se pojavile prve snimke Kate Middleton u javnosti. 

William je nastavio s dnevnim obvezama u Sheffieldu kako bi unaprijedio svoj cilj da pomogne okončati beskućništvo u Britaniji u sljedećih pet godina.

Pogledaji ovo Kraljica Elizabeta s praunučadi Celebrity Još jedna fotografija kraljevske obitelji koju je snimila Kate ima sumnjive detalje, i za ovu se vjeruje da obrađivana

Isto tako, princ od Walesa susreo se s predstavnicima zajednice i lokalnim organizacijama koje su sudjelovale u radionici za pomoć u dizajniranju novog stambenog projekta u Južnom Yorkshireu.

Viđen je poslije nekoliko sati nakon što su milijuni u Velikoj Britaniji i diljem svijeta bili oduševljeni što su prvi put od sredine siječnja vidjeli nasmijanu i ljupku princezu od Walesa.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Ni snimka Kate Middleton nije ušutkala teoretičare zavjera, otišli su korak dalje: ''Čekaj... tko je to dovraga s princem Williamom? Pogledajte malo bolje!''

Na snimci koju je objavio The Sun vidi se kako buduća kraljica u subotu poslijepodne brzo hoda s vrećicom za kupovinu i živahno razgovara sa svojim suprugom.

Nada se da će ova snimka razbiti bizarne i neutemeljene teorije zavjere koje su se širile o njoj na internetu, uključujući da je mrtva, ili ju je zamijenila dvojnica, kao i da je brak Walesovih u problemima.

Mislite li da su ljudi pretjerali s teorijama zavjera?

  • Definitivno jesu.
  • Ne, sve je moguće.

Ukupno glasova:

"Konačno se svi mogu smiriti", rekao je kraljevski izvor za Telegraph. 

Podsjetimo, šuškanja o princezinu zdravstvenom stanju još su se više pojačala kada je Kate javno preuzela krivnju za fotošopiranje obiteljske fotografije koju je Kensingtonska palača objavila na Majčin dan. Osim niza nesavršenosti mnogi su primijetili da Kate ne nosi vjenčani prsten, što je potaknulo brojne neutemeljene teorije o stanju njezina braka s princem Williamom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 1 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 2 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 3 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 4 +18 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 5 Zanimljivosti Predstavio se kao fan Zdravka Čolića, a kada je skinuo periku i zapjevao izazvao je nevjericu: Evo tko je mladić koji je privukao pažnju u novom hit-showu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene