Vidite li vi o čemu je riječ?

Još jedna fotografija kraljevske obitelji koju je snimila Kate ima sumnjive detalje, i za ovu se vjeruje da obrađivana

Kraljica Elizabeta s praunučadi Kraljica Elizabeta s praunučadi Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta s praunučadi Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 6 +18 Kate Middleton - 1 Galerija

Ovo je još jedna fotografija kraljevske obitelji koja je uređena u Photoshopu, nakon skandala s Kate Middleton analiziraju se sve njihove objave.

Nakon ogromne pompe koja je nastala u medijima od fotografije Kate Middleton s djecom za Majčin dan, počela se analizirati svaka objavljena fotografija kraljevske obitelji na društvenim mrežama.

Nakon ove s djecom, božićne fotografije prošle godine, fanovi su pronašli još jednu koja je bila uređena u Photoshopu.

Uočavate li vi spomenute pogreške?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Riječ je o fotografiji pokojne kraljice Elizabete II. s praunučadi kojom su obilježili 97. rođendan pokojne kraljice prošle godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fotografija prikazuje princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, kao i brojne druge kraljičine praunuke.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Britanski mediji u stanju pripravnosti zbog Kate Middleton, rečeno im je da budu na oprezu zbog hitne stvari?

Britanski Guardian pisao je o čak 12 uočenih pogreški. Među promjenama, činilo se da je princ Louis premješten na sasvim drugu poziciju u kadru, a kosa kćeri Zare Tindall očito je kopirana i zalijepljena. Pronađen je dokaz da je kraljičina suknja uređena, a mnogi su se pitali je li uopće bila prisutna kad je ova fotografija nastala. Isto tako, zelena sofa na kojoj je kraljica pozirala s praunucima uređena je na nekoliko mjesta, a presječeni su i kablovi pored sofe.

"Getty Images je pregledao dotičnu sliku i na nju stavio napomenu urednika, navodeći da je slika digitalno uređena", rekli su iz agencije.

A ostale pogreške pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, posljednju fotografiju uređivala je Kate Middleton te zbog toga napravila neviđeni skandal. Brojne svjetski poznate fotoagencije povukle su je zbog sumnje da je obrađena, a princeza se kasnije i sama ispričala te priznala da ju je sama uređivala.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte dirljiv trenutak odavanja počasti Kate Middleton, njezina garda ju nije zaboravila na važan dan!

A ove fotografije samo su kap koja je prelila čašu jer se o Kate ne prestaje govoriti još od siječnja i njezine operacije abdomena. O njezinu stanju informacije cure na kapaljku, počele su se širiti i brojne teorije zavjere, a ovih dana viđena je u poljoprivrednoj trgovini sa suprugom Williamom te se činila zdravom i sretnom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta i Jessica Ledon - 5 David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 2 +26 David Guetta i Jessica Ledon - 12 Celebrity Jedan od najuspješnijih DJ-eva današnjice u 57. godini pohvalio se najljepšim mogućim vijestima: ''Ljubav je u zraku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene