Kako mu stoji?

Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Ben Affleck, Jennifer Lopez Ben Affleck, Jennifer Lopez Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +19 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck gledali su košarkašku utakmicu u Los Angelesu, no svi su gledali u Bena koji je na događanje stigao s novim imidžem.

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova Jennifer Lopez i Ben Affleck bili su glavne zvijezde zadnje košarkaške utakmice LA Lakersa protiv Golden State Warriorsa u Crypto.com Areni u Los Angelesu.

Par je sjedio u prvom redu na parketu, a pridružio im se i Affleckov 12-godišnji sin Samuel koji je veliki ljubitelj košarke.

No, dok svi obično gledaju u Jennifer, ovaj put svu pozornost ukrao je Affleck koji je pokazao svoj novi imidž.

Ben je obrijao svoju gustu bradu koju je njegovao već posljednjih nekoliko mjeseci, a mnogima se ova promjena baš i nije svidjela.

Kako Ben izgleda bez brade?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Jennifer i Ben bili su zajedno od 2002. do 2004. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli" i zaručili se, no nekoliko godina kasnije raskinuli su zaruke. Svoju su romansu na iznenađenje mnogih obnovili 2021. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Otad provode mnogo vremena zajedno i sa svojom šarolikom obitelji, no, nažalost, često ih vidimo kako se svađaju posljednjih nekoliko mjeseci.

Ipak, nedavno su viđeni kako strastveno razmjenjuju nježnosti na ulici, a prizori u kojima izgledaju poput zaljubljenih tinejdžera obišli su svijet. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 +22 Nicole Eggert - 9 Nekad i sad Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije, a sada je pokazala kako izgleda bez kose, nakon što je sama sebi obrijala glavu

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene