Bori se s opakom bolesti

Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije, a sada je pokazala kako izgleda bez kose, nakon što je sama sebi obrijala glavu

Nicole Eggert Nicole Eggert Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 9 Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 Nicole Eggert - 1 +16 Nicole Eggert - 2 Galerija

Nicole Eggert objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj je prvi put pokazala kako izgleda bez kose.

Glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Nicole Eggert (52) trenutačno prolazi kroz teško životno razdoblje.

Nicole je dijagnosticiran rak dojke koji se nalazi u drugom stadiju, a tijekom liječenja otkriveno joj je još kancerogenih stanica na limfnim čvorovima.

Zbog svega je nedavno bila prisiljena i potpuno obrijati svoju glavu, što je napravila sama i pritom se snimila za Instagram, a sada je na društvenoj mreži prvi put pokazala kako izgleda bez kose.

"Jajoglava" šaljivo je napisala uz fotografiju iz bolnice, kojom je rastužila svoje pratitelje. U komentarima su joj se javili i članovi obitelji te kolege i bliski prijatelji koji su joj, uz poruke podrške, poručili i da izgleda prekrasno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nicole Eggert (@_nicole_eggert)

Nicole se s teškom dijagnozom suočila u prosincu prošle godine, a za magazin People izjavila je kako je prvo mislila da su simptomi koje je primijetila prvi znakovi menopauze te da je u samo tri mjeseca dobila 11 kilograma i da je u listopadu osjetila jaku bol u lijevoj dojci.

"Stvarno je pulsiralo i boljelo. Odmah sam otišla svojoj liječnici opće prakse, a ona mi je rekla da moram otići na pregled", ispričala je tada.

Podsjetimo, Nicole smo u 90-ima gledali u "Spasilačkoj službi" kao zanosnu Robertu Summer Quinn i u to je vrijeme bila tiha patnja muškarcima diljem svijeta, a od tada se puno promijenila.

Pogledaji ovo Nicole Eggert - 1 Nekad i sad Teško ćete pogoditi tko je ova žena! Bila je seks-simbol, a sada je šokirala pojavom nakon više od godinu dana skrivanja!

Nakon "Spasilačke službe" karijera joj je krenula nizbrdo i upala je u velike dugove, zbog čega je 2013. godine bila prisiljena prijaviti bankrot. Godinu dana kasnije pokrenula je vlastiti posao sa sladoledima, što joj je pomoglo da ponovno stane na noge, no nije se puno pojavljivala u javnosti.

Nije imala ni puno sreće na ljubavnom planu. Neko vrijeme bila je zaručena za kanadskog glumca Coreyja Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i kćeri Dilyn Elizabeth i Keegan.

Nicole je privukla pozornost javnosti 2018. godine, kada je kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina. On je odbacio sve optužbe, no priznao je kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona je ostala pri tvrdnjama kako Baio laže.

Što se tiče njezina trenutačnog ljubavnog statusa, nije poznato postoji li u njezinu životu netko poseban i pretpostavlja se da je sama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel i Saul Nanni - 10 Deva Cassel i Saul Nanni - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 1 Deva Cassel i Saul Nanni - 2 +25 Deva Cassel i Saul Nanni - 9 Celebrity Tko je frajer koji ljubi kćer jedne od najljepših žena svijeta? Kažu da nije dovoljno lijep za nju, ali oni takve komentare ignoriraju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene