Što se dogodilo?

Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +20 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Galerija

Jennifer Lopez otkazala je koncerte u sedam gradova koji su trebali biti održani u sklopu njezine turneje "This Is Me… Now: The Tour".

Latino diva Jennifer Lopez najavila je svoju prvu turneju nakon pet godina, naziva "This Is Me… Now: The Tour" koju su njezini obožavatelji jedva dočekali, no sada su ostali u šoku jer je iznenada otkazala koncerte u sedam gradova.

54-godišnja Jennifer otkazala je sve planirane datume koncerata između 22. i 30. kolovoza, i to u Nashvilleu, New Orleansu, Raleighu, Atlanti, Houstonu, Clevelandu i Tampi.

Prema Ticketmasteru, organizator događaja morao je iz nekog razloga otkazati nastupe, a Jennifer ni bilo tko iz njezina tima zasad nisu dali nikakvo objašnjenje za takav rasplet događaja. Ona je nakon objave o otkazivanju snimljena na putu u jedan plesni studio u Los Angelesu, a na fotografijama se jasno vidi da je poprilično loše raspoložena.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 Celebrity Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Brojni razočarani obožavatelji posjetili su web-stranicu za prodaju ulaznica i distribuciju, gdje su izrazili tugu, ali i ljutnju zbog otkazivanja koncerata.

"Imao sam karte za svog prijatelja i sebe za koncert u Raleighu u kolovozu koji je kao i neki drugi gradovi otkazan bez objašnjenja ili razloga. Tako sam se radovao ovome i ovo je krajnje razočaravajuće", "Obožavatelji bi trebali dobiti objašnjenje", "Koncert u ATL-u je otkazan. Zašto je ovaj koncert otkazan bez objašnjenja?" pitali su se u komentarima.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Novi video Jennifer Lopez vrvi vrućim i eksplicitnim scenama, obožavatelji su u transu zbog viđenog: "Svaki je kadar je*eno vatren!''

Početak turneje zakazan je za 26. lipnja u Orlandu na Floridi, a Jennifer bi ovo trebala biti prva turneja nakon petogodišnje pauze i turneje iz 2019. godine, na kojoj je zaradila više od 50 milijuna dolara. Osim na Floridi, njezini bi se koncerti trebali održati diljem Sjeverne Amerike, u Los Angelesu, Montrealu, Nashvilleu i drugim mjestima prije nego što turneja završi 17. kolovoza u New Yorku.

Prema najavi na "This Is Me… Now: The Tour" Jennifer će pjevati svoje starije hitove, zajedno s novim pjesmama sa svoga posljednjeg albuma "This Is Me... Now".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves Matthew McConaughey i Camila Alves +25 Matthew McConaughey i Camila Alves Celebrity Ovaj šarmer morao se namučiti oko svoje zanosne supruge, on je bio očaran čim ju je ugledao, a ona njega nije ni prepoznala!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica - 1 Belma Lizde-Kurt Elvira Aljukić (Foto: PR) Jasna Žalica - 4 +24 Jasna Žalica Nekad i sad Sjećate se svih kućnih pomoćnica obitelji Fazlinović? Evo gdje su danas i kako izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene