puse su padale!

Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 9 Jennifer Lopez +20 Jennifer Lopez - 1 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck pokazali su nježnost na crvenom tepihu na premijeri filma ''This Is Me… Now: A Love Story'', a glumac nije skidao oči sa svoje lijepe supruge.

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedno su stigli na premijeru njezina novog dokumentarnog filma ''This Is Me… Now: A Love Story''.

Koliko je ponosan na svoju suprugu, Ben nije skrivao i nije skidao oči s nje pozirajući pred paparazzima. U jednom trenu pokazali su i nježnost te se nakratko poljubili.

Jennifer je zablistala u crnoj haljini s dubokim dekolteom, a suknja joj se sastojala od providne tkanine i šljokica kojima su bile ispisane riječi horoskopskih znakova na engleskom i njihovi simboli.

Haljina J.Lo je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Koliko voli Bena, Jen je nedavno pokazala i novom verzijom pjesme ''Can't Get Enough'' u kojoj, pisali su strani mediji, pjeva o spolnom odnosu s Benom. Lopez pjeva kako se jednostavno ne može zasititi svoga supruga Bena, za kojeg se udala 2022. godine, prvo u Las Vegasu, a zatim u Georgiji.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Lopez seksi fotkom u donjem rublju napravila pomutnju na društvenim mrežama: "Ben Affleck je pravi srećković!"

Singl je s njezina albuma "This Is Me... Now", koji govori o tome koliko se promijenila u posljednjih 20 godina otkako je bila zaručena za Bena, pa otkazala vjenčanje 2004. godine, no ponovno su se spojili 2021. godine i otad ne prestaju puniti medijske stupce.

Kao što se može i pretpostaviti, za dokumentarac, pjesmu i album Lopez je muza bio Affleck.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +26 Nina Badrić - 5 inMagazin Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +27 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene