Ovo je hit!

Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 5 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 1 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 3 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 4 +21 Keanu Reeves - 1 Galerija

Winona Ryder i Keanu Reeves vjenčali su se na setu filma "Dracula" iz 1992. godine i oboje vjeruju da su u pravom braku.

Jedan od omiljenih holivudskih glumica, Keanu Reeves i njegova jednako slavna i uspješna glumica Winona Ryder zajedno su snimili nekoliko filmova u kojima su odigrali glavne uloge i sprijateljili se, međutim čini se kako njih dvoje povezuje i nešto više od prijateljstva i to već više od 30 godina.

59-godišnji Keanu i 52-godišnja Winona snimili su između ostalog zajedno "A Scanner Darkly", "The Private Lives of Pippa Lee" i "Draculu" na čijem su se setu posebno vezali, i to ni više ni manje, nego brakom što su i sami potvrdili.

Naime, Keanu je već ranije objasnio za Esquire da scena u kojoj se njihovi likovi žene, zapravo nije bila gluma i nije bila lažna.

“Snimili smo ceremoniju vjenčanja s pravim svećenicima. Winona kaže da smo vjenčani, redatelj Coppola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo vjenčani pred Božjim očima", izjavio je Keani.

Iako ta vijest nije najnovija, ponovno je počela kružiti internetom zahvaljujući objavljenom videu na TikToku, a njihovi mlađi obožavatelji oduševljeni su tim otkrićem.

@noniephoenix fav married couple #winonaryder #keanureeves #fyp #foryoupage ♬ UNTIL I FOUND YOU - favmusicvibes

I Winona se osvrnula na tu temu tijekom jednog od prijašnjih intervjua za Entertainment Weekly i to dok je promovirala još jedan projekt na kojem su zajedno radili, ironično nazvan "Destination Wedding".

“Zapravo smo se vjenčali u Drakuli. Ne, kunem se bogom da mislim da smo vjenčani u stvarnom životu. U toj sceni Coppola je koristio pravog rumunjskog svećenika. Dakle, mislim da smo vjenčani", zaključila je i dodala da se vjenčanje održalo na samo Valentinovo.

Unatoč tome što su u braku pred Bogom i Winona i Keanu trenutačno su u odvojenim vezama. On je sreću pronašao s vizualnom umjetnicom Alexandrom Grant, dok je ona od 2021. godine u vezi sa Scottom Mackinlayem Hahnom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus, 2010. godina Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Nekad i sad Nives Celzijus i deset godina nakon razvoda ponosno nosi uspomenu na bivšeg muža na intimnom mjestu

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene