Nešto je drugačije!

U tijesnoj opravici istaknula je nikad raskošniji dekolte, zbog ovih fotki svi su uvjereni da je povećala grudi

Megan Fox - 6 Megan Fox - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 7 Megan Fox - 5 Megan Fox - 4 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 1 Megan Fox - 8 Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian Megan Fox i Kourtney Kardashian +19 Megan Fox Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly poznati su po svojoj neobičnoj modnoj usklađenosti koju su dokazali i ovoga puta u Milanu.

Megan Fox i Machine Gun Kelly ulovljeni su sa strane paparazza u izlasku na večeru te su ponovno dokazali svoje modne vještine.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Glumica je nosila krokodilske kožne hlače s opasnim prorezima, kariranu košulju ispod koje se nazirala uska zelena majica s dubokim dekolteom. Ovaj stajling posebnu je pažnju usmjerio na njezine bujne grudi za koje se posljednjih tjedana priča kako je dala prepraviti, točnije, da ih je povećala. 

Kao modni dodatak nosila je crveni plišani šešir i smeđu plastičnu torbicu te zlatne salonke s mnoštvom blještajućih detalja. 

Machine je nosio kožne crne hlače na koje je kombinirao crni džemper s crvenim detaljima te je preko toga odjenuo crveni lakirani kaput. No, nezamijećeno nije mogao proći ni identični šešir kao kod Megan samo u crnoj boji te crne visoke čizme s bijelim vezicama. 

Paru se na večeri pridružila reperova 13-godišnja kćer, Casie Colson Baker.Djevojčica se odlučila za ležerni outfit te je odjenula svijetle traperice i tenisice čija cijena iznosi 600 eura.

Inače, Fox i Kelly često su na meti paparazza, koji ih prate u stopu, a pažnju privlače upravo svojim razuzdanim ponašanjem u javnosti, ali i usklađenim modnim kombinacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Zanimljiv par svaki trenutak provodi zajedno, a nedavno su se i zaručili.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Žanamari Perčić Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u badiću s opasnim izrezom otkrila tetovažu na intimnom mjestu i zaintrigirala pratitelje: "Što piše?"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 1 +1 Julia Fox - 2 Celebrity Gole grudi prekrila je samo dvama komadićima tkanine, a kada se okrenula, tek je imala što pokazati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene