A tek bizarna izjava...

Megan Fox šokirala velikom promjenom, a duboki izrez na grudima pokazao je i više nego što je trebao

Megan Fox - 3 Megan Fox - 3 Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox - 4 Megan Fox - 5 Megan Fox - 1 Megan Fox - 3 Megan Fox - 1 Megan Fox - 8 Megan Fox - 7 Megan Fox - 6 Megan Fox - 5 +17 Megan Fox - 4 Galerija

Nova transformacija glumice Megan Fox ponovno je oduševila njezine obožavatelje i pratitelje diljem svijeta, a iz ruku opet nije ispuštala svog dragog partnera Machine Gun Kellyja.

Megan Fox u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikad, a to je pokazala i na već nekoliko događanja na kojima se pojavila s dečkom, reperom Machine Gun Kellyjem.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Ovog puta par je pristigao na dodjelu Billboard Music Awards. Megan je nosila elegantnu crnu haljinu koja je savršeno istaknula njezinu figuru, a duboki izrez na grudima pokazao je sasvim dovoljno da pratiteljima pobudi maštu.

Svoje vitke noge istaknula je i visokim prorezom na haljini, a mnogi su se oduševili i promjenom kose. Megan je za ovu priliku dala napraviti šiške koje inače ne nosi, a na dugu ispeglanu kosu, ovoj su crnki šiške odlično pristajale.

Njezin je partner opet odabrao neobično odijelo koje je na sebi imalo bodlje te dijamante u vrijednosti 30 tisuća dolara.

Megan i Kelly skupa su već neko vrijeme, a da su ludo zaljubljeni pokazuju svaki put kad se pojave u javnosti, ali i objavama na Instagramu.

Da među njima postoji ogromna strast oboje su istaknuli već nekoliko puta, a mnogi njihove ljubavne ispade smatraju degutantnima i neprimjerenima.

36-godišnja glumica je tako pretjerala i ovog puta spremajući se za još jedan događaj u Los Angelesu, a na Instagramu je objavila sliku zaslona mobitela na kojoj pita dizajnera svog kombinezona je li bio skup jer su ona i Machine Gun Kelly na njemu probušili rupu kako bi mogli imati spolni odnos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Pratitelji su blago šokirani snimkom zaslona, ali mnogi od njih se ni ne čude jer su navikli da Megan i Kelly već dugo vremena javno pokazuju svoje intimne trenutke.

Holivudska glumica nedavno je otkrila i da ona i njen zaručnik Machine Gun Kelly doslovno piju krv jedno drugoga, što se njezinim obožavateljima baš i nije svidjelo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene