Sasvim iskreno

Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Emica Elvedji/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić je u podcastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" otkrila da je najveća greška koju je napravila bila afera s oženjenim muškarcem.

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41) gostovala je u podcastu Doriana Klarića "Ajmo iskreno" u kojem je govorila o poslu, obitelji, bivšoj pjevačkoj karijeri, a odgovarala je i na neka vrlo osobna pitanja.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić samo opušteno Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Na Dorijanovo pitanje što smatra svojom najvećom graškom u životu, Lana je sasvim otvoreno progovorila o vezi s oženjenim muškarcem.

"Sad ću ti dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Nije bilo OK od mene, ali nitko od ljudi na Zemlji ne može mu suditi. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život", priznala je Lana koja je od 2013. godine u sretnom braku s Antom Mihićem i majka je tri kćeri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Što je još Lana Klingor Mihić otkrila u podcastu "Ajmo iskreno" pogledajte OVDJE.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum Željko Kerum (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Željko Kerum - 2 Celebrity Željko Kerum objavio rijetku fotografiju s lijepom suprugom i djecom, sredili su se za poseban dan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene