Fani blista!

Željko Kerum objavio rijetku fotografiju s lijepom suprugom i djecom, sredili su se za poseban dan!

Fani i Željko Kerum Fani i Željko Kerum Dusko Jaramaz/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum Željko Kerum (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Željko Kerum - 2 Galerija

Željko Kerum objavio je na facebooku fotografiju sa surprugom Fani s kćeri i sinovima od kojih je jedan išao na svetu pričest.

Bivši splitski gradonačalenik i poduzetnik Željko Kerum objavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira s lijepom suprugom Fani i njihovo troje djece, a za to je imao poseban povod.

Pogledaj i ovo Željko Kerum Ne viđamo ih često Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

"Danas je moj sin Zvonimir primio sakrament svete pričesti. Neka mu je sa srećom i neka ga dragi Bog čuva", napisao je Željko uz obiteljsku fotografiju koju možete pogledati OVDJE.

Ponosni roditelji nisu krili ponos, a Fani je blistala u bijelom elegantnom kompletu koji je naglasio njezinu besprijekornu liniju kojom plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelja, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Riđički - 1 Filip Riđički - 2 Filip Riđički - 3 Filip Riđički - 1 +15 Filip Riđički Nekad i sad Svi dobro pamtimo našeg uspješnog glumca s početka karijere, a s novim imidžom danas nije ga lako prepoznati

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene