Potpuno različiti

Mnogima i dalje nije jasno što je to točno spojilo lijepu glumicu i kontroverznog glazbenika, no njihova je ljubav samo sve jača

Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly +23 Megan Fox - 1 Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly opet su privlačili poglede na crvenom tepihu dodjele nagrade Grammy.

Glumica Megan Fox i reper Machine Gun Kelly već su neko vrijeme tema o kojoj se priča, a iako im neki na početku nisu predviđali dugu zajedničku budućnost, par uspješno održava svoju ljubav.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

Zajedno su stigli i na crveni tepih dodjele nagrade Grammy, a sve oči bile su uprte u Megan koja sve više liči na lutku.

Iako ima sjajnu figuru, vidljivo je da se Megan podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, a i sama je priznala kako pati od poremećaja zbog koje stalno misli da nije dovoljno lijepa. Za Grammyje je odjenula bijelu haljinu koja je pratila njenu figuru te istaknula dekolte, a Machine Gun Kellyja pokraj nje je bilo nemoguće ne zamijetiti u srebrnoj kombinaciji od glave do pete.

Srebrno odijelo, srebrne cipele i srebrni nakit krasili su njegov lik, a do izražaja je došla i duga plava kosa.

Inače, Kelly i Fox puno su puta bili meta ismijavanja, a u nekim trenucima izgledalo je da reper poprilično živcira stariju Megan, ali bez obzira na zle jezike i komentare, njihova ljubav još uvijek traje.

Javnost i paparazze vole počastiti razuzdanim ponašanjem koje ne sjeda svima te osebujnim modnim kombinacijama.

Prošle godine, Machine je zaprosio Megan, a navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 3 Elsa Pataky - 4 Elsa Pataky - 2 Elsa Pataky - 5 +22 Elsa Pataky - 6 Celebrity Svi se dive figuri 46-godišnje glumice, u dvodijelnom kupaćem kostimu bilo je nemoguće ne zamijetiti je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene