pršti od seksepila

U pretijesnoj haljini jedva je obuzdala svoje obline, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox Megan Fox Megan Fox +8 Megan Fox Galerija

Megan Fox utjelovila je Pamelu Anderson u uskoj kožnoj haljini, a njezin zaručnik Machine Gun Kelly maskirao se u Tommyja Leeja.

Holivudska glumica Megan Fox slovi kao jedna od najseksi žena svijeta, a povodom Noći vještica odlučila je podići svoj seksepil na novu razinu.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Megan se za kostimirani party u Beverly Hills maskirala u seks-simbol 90-ih, Pamelu Anderson, a njezin zaručnik Machine Gun Kelly utjelovio je Tommyja Leeja.

U tijesnoj kožnoj haljini, Megan je pokazala svu svoju raskoš, a u prvom planu bile su bujne grudi koje su se prelijevale iz dekoltea. Njezine grudi zadnjih su dana tema glasina i šuška se da ih je ponovno povećala, no ona se o tome još nije oglašavala.

Glumica i dragi u ovim su izdanjima rekreirali i neke kultne fotografije skandaloznog para kojima se ona pohvalila na svojem profilu na Instagramu.

Pratitelji su u komentarima primijetili da Megan izgleda prekrasno i kao plavuša, a složili su se ii da Kellyju sjajno stoji crna kosa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Inače, Fox i Kelly često su na meti paparazza, koji ih prate u stopu, a pažnju privlače upravo svojim razuzdanim ponašanjem u javnosti, ali i osebujnim modnim kombinacijama. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +1 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Omiljenog Čombu pogodila sudbina nesretnog mladića pa je odlučio progovoriti: "Ako pomogne barem jednoj osobi, svrha je postignuta"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna +13 Madonna - 3 Celebrity Madonna u sedmom desetljeću pokazala gole grudi, obožavatelji je mole da prestane: "Ne želimo ovo gledati!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene