Čestitke!

Bivši suprug jedne od naljepših žena na svijetu pohvalio se lijepom novosti u svom životu!

Brian Austin Green Brian Austin Green Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green Brian Austin Green i Sharna Burgess - 3 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 14 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 13 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 +12 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Galerija

Bivši suprug glumice Megan Fox, Brian Austin Green pohvalio se na društvenim mrežama da je dobio peto dijete.

Bivši suprug glumice Megan Fox, Brian Austin Green pohvalio se na Instagram profilu da je dobio sina, fotografijom na kojoj drži malenu ručicu. Naime, po peti put postao je otac, a dijete je dobio sa Sharnom Burgess.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen)

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly punili su medijske stupce Megan Fox raskinula zaruke s glazbenikom koji je nedavno tetovirao cijeli torzo: ''On će uvijek biti moja srodna duša''

Sharna je podijelila istu tu fotografiju. Maleni Zane Walker Green rođen je 28.6. u 12:12.

Glumac i plesačica našli su sreću jedno s drugim nakon odmora na Havajima u prosincu 2020.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen)

Svoju vezu su javno potvrdili u siječnju 2021. godine kada su na Instagram profilu objavili fotografiju poljupca na balkonu. U opis je stavila riječ ''On'' te raznježila sve pratitelje.

Prije Sharne, Brian je bio u braku s Megan Fox. Potvrdio je njihov raskid u svibnju 2020. nakon gotovo 10 godina braka. Skupa imaju tri sina, 8-godišnjeg Nou, 7-godišnjeg Bodhija i 4-godišnjeg Journeyja.

Sada tvrdi kako su on i glumica Megan ostali u dobrim prijateljskim odnosima, a ona je sada sretno zaručena s reperom Machine Gun Kelly zbog kojeg je promijenila i svoj imidž. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 +19 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i Georgina opustili se u izlasku: Ona je u zelenoj haljinici izgledala besprijekorno, a nisu skrivali da su još ludo zaljubljeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +25 Kaja Vidmar Celebrity Partnerica Šime Vrsaljka pokazala zgodnu sestru koja uživa na krstarenju s ostatkom njegove obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene