Upečatljiva!

Sigurno je bilo teško ne gledati u njezinom smjeru, sve će vam biti jasno kad vidite što ima na sebi!

Megan Fox Megan Fox Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox +20 Megan Fox - 4 Galerija

Megan Fox snimljena je u seksepilnom limeta izdanju na ulicama Los Angelesa gdje su je paparazzi pratili u stopu.

Holivudska glumica Megan Fox poznata je po odvažnim i seksepilnim izdanjima koje bira za svečane i svakodnevne izlaske, no ovim izdanjem uspjela je nadmašiti i samu sebe.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

Naime, paparazzi su je ulovili dok je šetala ulicama Los Angelesa prema mjestu gdje je njezin zaručnik Machine Gun Kelly imao koncert.

Ugodno je iznenadila sve u limeta kompletu čiji je gornji dio istaknuo njezino raskošno poprsje, ali i pokazao uzak struk i ravan trbuh. Donji dio hlača visokog je struka i širokog kroja, a uz to je Megan savršeno uklopila torbicu u istoj boji i bež sandale.

Kosu je odlučila držati raspuštenom, a šminkom je idealno naglasila svoje smeđe oči. Njezini ljubičasti nokti također su se savršeno uklapali u limeta outfit u kojem je zaista i više nego zabljesnula.

Tamo se osim Megan, našla i Avril Lavigne sa zaručnikom Modom Sunom te glumica Addison Rae sa svojim partnerom.

Fox je prošlog mjeseca poslala Brianu Austinu Greenu i Sharni Burgess buket i čestitku povodom rođenja djeteta.

Naime, Megan je Brianova bivša supruga te s njim ima troje djece Journey, Bodhi i Noah.

Inače, Fox i Kelly često su na meti paparazza, koji ih prate u stopu, a pažnju privlače upravo svojim razuzdanim ponašanjem u javnosti, ali i usklađenim modnim kombinacijama. 

Zanimljiv par svaki trenutak provodi zajedno, a nedavno su se i zaručili.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones Angus T. Jones +0 Angus T. Jones Nekad i sad Sve je osvojio kao preslatki Jake iz hit-serije, ali najplaćeniju dječju zvijezdu danas je teško prepoznati

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene