to samo ona može

Rihanna samo u tangicama pokazala poveći trudnički trbuh, a bujne i gole grudi pokušala je domišljato sakriti!

Rihanna Rihanna Rihanna/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 5 Rihanna - 4 Rihanna - 5 Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 5 +22 Rihanna Galerija

Rihanna je na profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira trudna samo u tangicama.

Rihanna blista u drugoj trudnoći, baš kao što je i tijekom prve, koje se prisjetila na društvenim mrežama i objavila golišavu fotografiju iz 2022. godine kada je već blizu poroda.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

35-godišnja pjevačica, koja je nedavno proslavila prvi rođendan svog sina RZA-a, objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira samo u sićušnim tangicama, dok gole i bujne grudi prekriva samo rukama.

"Evo male serije u čast moje prve trudnoće, prihvaćanja majčinstva poput magije koju je stvorilo ovo tijelo. Maleni RZA... On unutra nije imao pojma koliko je njegova mama luda", napisala je Rihanna uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

"Opsjednuta sam s tobom sada", "Ljepota, elegancije", "Wow", "Prekrasna si", "Najljepša trudnica na svijetu", poručili su joj u komentarima.

Daily Mail je nedavno otkrio da je svom sinu dala ime RZA Athelston Mayers nakon što im je ekskluzivno ustupila kopiju potvrde o rođenju malog dječaka kojeg je dobila s 34-godišnjim reperom Rockyjem A$AP-om. Rihanna i Rocky započeli su vezu 2020. godine nakon godina dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene suradnje.

Vijest o drugoj trudnoći objavila je u veljači ove godine, tijekom spektakularnog nastupa na poluvremenu Super Bowla, nakon čega je detalje otkrila i u intervjuu za magazin Vogue. Tom je prilikom izjavila da je Rocky njezin najbolji prijatelj i priznala da se ne sjeća kakav je bio njezin život prije nego što je rodila sina u svibnju 2022. godine.

"To je sve. Stvarno se ne sjećaš života prije, to je nešto najluđe ikad", priznala je tada.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz +15 Sabina Jakubowicz Celebrity Razotkrila je tijelo u haljini ispod koje očigledno nije imala donje rublje, no jedan prizor na njoj djeluje i malo zabrinjavajuće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene