nekima je ovo previše

Razotkrila je tijelo u haljini ispod koje očigledno nije imala donje rublje, no jedan prizor na njoj djeluje i malo zabrinjavajuće

Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Afp 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz - 1 Sabina Jakubowicz - 2 Sabina Jakubowicz - 3 +9 Sabina Jakubowicz - 4 Galerija

Manekenka Sabina Jakubowicz zabrinula je javnost svojim izgledom na Filmskom festivalu u Cannesu.

Manekenka i influencerica Sabina Jakubowicz potrudila se da je svi primijete na premijeri filma "Monster" na festivalu u Cannesu.

Za svečanu prigodu odabrala je izazovnu plavu haljinu s prorezima koji otkrivaju trbuh i noge, a bilo je očigledno da je preskočila donje rublje.

No umjesto da impresionira sve okupljene, svojom je pojavom zabrinula javnost i zbog kostiju koje su joj stršale pa su mnogi zaključili da je premršava.

Sabina je inače Poljakinja, a nakon što je u Krakowu diplomirala ekonomiju i menadžment, izgradila je uspješnu manekensku karijeru. Popularna je i na Instagramu, gdje je prati više od 200 tisuća ljudi i gdje se najčešće hvali svojim modnim angažmanima, dok privatne fotografije rijetko dijeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Jakubowicz (@sabina.jakubowicz)

Na društvenoj mreži može se vidjeti i da je Sabina strastvena bajkerica, kao i da slobodno vrijeme najčešće provodi u sportskim aktivnostima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene