Druga beba na putu

Rihanna snimila prvu naslovnicu sa sinom, iskreno je govorila o majčinstvu, ali jedan detalj o prvom djetetu i dalje skriva

Rihanna Rihanna Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 3 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna - 4 Rihanna - 1 Rihanna na Super Bowlu Rihanna - 2 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 6 +18 Rihanna - 5 Galerija

Rihanna i njezin partner ASAP Rocky pozirali su za naslovnicu Voguea sa sinčićem, kojem još nisu otkrili ime, a na fotografijama se još nije isticao njezin trudnički trbuščić s drugim djetetom.

Omiljena pjevačica Rihanna i njezin partner ASAP Rocky pozirali su zajedno za naslovnicu Voguea sa sinčićem čije ime još drže u tajnosti. Rihanna je prvi put progovorila o majčinstvu, a fanovi jedva čekaju čuti je nakon dugo vremena otkako se povukla iz javnosti.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Pjevačica postala majka! Rihanna je rodila sina! Vijest je skrivala tjedan dana, a ime sina ostat će tajna još neko vrijeme

Govoreći za časopis, Rihanna je izjavila da je Rocky njezin najbolji prijatelj i opisala majčinstvo kao sve na svijetu jer je iskreno rekla da se ni ne sjeća kakav joj je život bio prije nego što je rodila sina u svibnju 2022. godine.

Za glamurozno fotografiranje pop-zvijezda je obukla upadljive crne haljine na jedno rame s velikim prorezom na nozi, a pozirala je s partnerom, koji nije nosio majicu, na plaži nakon zalaska sunca. Na drugoj fotografiji Rihanna u krilu drži svojeg sinčića, koji je prekriven bijelim ručnikom, a na još jednoj fotografiji Rocky drži malenog u rukama dok se pjevačica zavodljivo šeta plažom gledajući u kameru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je rekla da su joj prvi mjeseci majčinstva bili vrtoglavi, a za  porod je izjavila da nije mogla vjerovati da je u bolnicu ušla trudna, a izašla s bebom.

Pjevačica je priznala da ju je to što ima dijete također natjeralo na preispitivanje jer je odgajanje sina opisala kao jednu od najstrašnijih obaveza u svojem životu.

Rekla je: ''Odgoj mladog crnca jedna je od najstrašnijih odgovornosti u životu. Zapitala sam se: 'Čemu ostavljam svoju djecu? Ovo je planet na kojem će oni živjeti?'''

Unatoč izazovima majčinstva, Rihanna je inzistirala na tome da je ono samo zbližilo nju i njezina partnera Rockyja jer je rekla da su najbolji prijatelji s bebom, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

''Sve se mijenja kad dobijete dijete, ali ne bih rekla da je to učinilo išta osim što nas je zbližilo'', dodala je. 

Prošli vikend Rihanna je obznanila da je trudna s drugim djetetom. 

Na fotografijama za Vogue trudnički trbuščić se ne vidi, ali na njezinu posljednjem javnom pojavljivanju tijekom nastupa na Super Bowlu itekako se isticao kada je u crvenoj odjevnoj kombinaciji ponosno otkrila da nosi drugo dijete samo devet mjeseci nakon što se rodio sinčić, a spektakularnim nastupom od skoro 15 minuta zabavljala je publiku i cijeli svijet, koji je budno pratio njezin mali koncert na poluvremenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 2 +23 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač pozirala gola u krevetu i pokazala bajkovit prizor iz luksuznog smještaja u kojem boravi

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene