Uživa u majčinstvu

Rihanna sedam mjeseci poslije poroda prvi put pokazala preslatkog sina, fotografije sretne obitelji obilaze svijet!

Rihanna - 4 Rihanna - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 1 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna - 5 Rihanna - 6 Rihanna i A$AP Rocky - 6 Rihanna i A$AP Rocky - 1 Rihanna i A$AP Rocky - 3 Rihanna i A$AP Rocky - 2 Rihanna - 1 +19 Rihanna - 2 Galerija

Rihanna, njezin sedmomjesečni sinčić i glazbenik ASAP Rocky, s kojim je dobila dijete, ovih su dana prvi put snimljeni zajedno kao sretna obitelj.

Pjevačica Rihanna i partner A$AP Rocky uhvaćeni su prilikom priprema za snimanje na plaži u Malibuu s malenim sinčićem.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Rihanna je tako prvi puta na TikToku podijelila veseli video svojeg sedmomjesečnog mališana, koji je osvojio srca mnogih. 

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Reper je uhvaćen u trenutku dok je u naručju ljuljao svoga sinčića koji je bio zamotan u crvenu dekicu. Na sebi je imao crni kožni prsluk i široke kožne hlače, a Rihanna je odjenula dugu crnu haljinu s opasnim prorezom koja je savršeno istaknula njezine zgodne noge.

Rihanna je ranije progovorila o majčinstvu kao najboljem osjećaju na svijetu i priznala kako je to najveća ljubav koju je ikada osjetila.

Ekipa je na plaži postavljala rasvjetu kako bi napravila obiteljske fotografije.

Inače, pjevačica još uvijek nije otkrila djetetovo ime. Trudnoću je također dugo držala u tajnosti, a od poroda se samo nekoliko puta pojavila u javnosti, i to sa svojim partnerom.

Unatoč brojnim pričama o problemima u njihovu odnosu koji su proteklih nekoliko mjeseci opsjedali par, Rihanna i Rocky ni o čemu se nisu javno oglasili na društvenim mrežama, a time su i potvrdili kako su sve vijesti bile lažne.

Podsjetimo, Rockyja su na Twitteru proglasili nevjernim jer je navodno Rihannu prevario s njezinom suradnicom, a trudna je Rihanna sve to vidjela. Međutim, Luis Positano, koji je vijest objavio na svojem Twitteru, to je kasnije opovrgnuo i javno se ispričao.

Nekoliko dana kasnije Rocky je optužen da je pucao na muškarca iz vatrenog oružja prije nekoliko mjeseci, ali iz svega se izvukao s jamčevinom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Ines de Ramon i Paul Wesley Ines de Ramon - 1 Ines de Ramon i Paul Wesley +16 Brad Pitt Celebrity Brad Pitt ne odvaja se od bivše supruge svojega kolege, razlika od 30 godina ne predstavlja mu problem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene