kakav povratak!

Rihanna napravila spektakl na Super Bowlu poslije pet godina stanke i iznenadila objavom sretne vijesti samo 9 mjeseci nakon što je rodila!

Rihanna - 4 Rihanna - 4 Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 3 Rihanna - 5 Rihanna - 1 Rihanna - 2 Rihanna - 1 Rihanna - 2 Rihanna - 3 Rihanna na Super Bowlu Rihanna - 1 Rihanna - 2 +18 Rihanna - 3 Galerija

Rihanna je nastupila u poluvremenu Super Bowla, a nakon nastupa je otkrila da je trudna.

Pjevačka pop-zvijezda Rihanna ponovno je zasjala na pozornici nakon petogodišnje stanke nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Kakva ikona!'' Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Na pozornici je pokazala i trudnički trbuh te je nakon nastupa za medije potvrdila da čeka drugo dijete s reperom A$AP Rockyjem, sam devet mjeseci nakon što je postala majka.

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetaka plesača odjevenih u bijele trenirke.

Za 34-godišnju pjevačicu s Barbadosa to je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album "Anti".

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezerviran je za najveće glazbene zvijezde. Tijekom godina gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali su Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Američku himnu uoči početka dvoboja otpjevao je poznati country-izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur paralelno je izvodio himnu na američkom znakovnom jeziku.

Podsjetimo, Rihanna je u svibnju prošle godine rodila sina, čije ime još nije otkrila.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene