samo ona ovo može!

Sonja Kovač u haljini iz koje grudi ispadaju i kakvu još nijedna Hrvatica nije nosila, ali pravi show nastao je tek kad se okrenula!

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač i Ante Burazin Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač +21 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač je u hrabroj haljini s izrezima malo toga ostavila mašti na jednom događanju u Zagrebu.

Naša influencerica Sonja Kovač pojavila se u jednom od svojih najseksepilnijih izdanja dosad, a koje je odabrala za predstavljanje jednog novog magazina u Zagrebu i zbog kojeg su svi okretali za njome.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Riječ je o haljini s izrezima s prednje, ali i stražnje strane koji su malo toga ostavili mašti, a u koje nitko nije mogao prestati gledati. Sonja je fotografije objavila i na svom profilu na Instagramu, a brzo su se zaredili komentari divljenja. Uz to je u pričama pokazala da se družila s brojnim poznatim licima među kojima su bile Anamarija Asanović, Silvia Dvornik i Ante Burazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Super stil i noge također", "Naj!", "Goriš", "Gledati i uživati", "Izgledaš predivno", neki su od komentara koje je dobila.

Sonja je nedavno svoje pratitelje počastila i seksi fotografijama u dva izazovna kompleta donjeg rublja, od kojih je jedan proziran, a fotografijama je dovela Instagram do usijanja. 

"Bila i ostala najljepša glumica", "Predivno izgledaš", "Ubijaš", "Wow kako si zgodna", "Maco", "Instagram gori", "To, ženo", pisali su joj tada

Sonja se kao glumica proslavila u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivana je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 3 Severina - 7 Severina - 6 +27 Severina - 2 Celebrity Seve se nakon 11 godina opet uvukla u dobro poznatu haljinu, ali drugi outfit bio je posebno seksi!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +21 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene