"Sakrijte svoje muževe"

Ella Dvornik i njezin Charles imaju problema u braku? Ona objavljuje znakovite poruke, a šuška se i o njegovu ponašanju u Balama

Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce i Ella Dovrnik Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce Charles Pearce +15 Charles Pearce Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce navodno imaju problema u braku, o čemu se ovih dana puno priča i piše.

Ovih su dana sve glasnija šuškanja o problemima u braku naše influencerice Elle Dvornik i njezina 13 godina starijeg supruga Charlesa Pearcea, s kojim je dobila dvije kćeri.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Baš je bila sretna Ella Dvornik podijelila je snimku s Charlesom dok se prisjećala važne uspomene: ''Ovo mi je najbolji dan...''

Prema pisanju Glasa Istre, Charles je svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači, govorim ono dupla penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle.

"I sakrijte svoje muževe", dodala je u priči.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.

"Prošli smo doslovno sve u ovih deset godina! I uspone i padove, i države i gradove, i pohvale i tračeve, i anđele i vračeve, ali djeca su nam bila najbolje što smo proizveli! Cheers četvrtoj godini! Kako smo se istrpjeli ovako ludi, samo nebo zna. Idemo dalje, spremni na sve", napisala je tada Ella.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ovih dana pažnju javnosti privlači i likom Alterelle i glazbenim albumom koji je objavila ''Teška vremena za sanjare''. Pjesme je pisala iz vlastitog iskustva, a kreiravši alterego, zaobišla je strah od nastupa, ali i jednostavnije joj je bilo progovoriti o njima i tekstovima se vratiti u svoje dvadesete.

''Ja bih rekla da si u 20-ima malo tupastiji, naivniji i padaš na svakakve fore, a u 30-ima imaš flashbackove i probavljaš što si sve radio, ali kao da su mi 20-e draže jer sam bila malo gluplja i bilo mi je lakše'', izjavila je Ella za IN magazin.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman - 4 Natalie Portman - 3 Natalie Portman - 2 Natalie Portman - 1 +24 Natalie Portman - 2 Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Mnoge je šokirala posljednjim javnim istupom: ''Ne bih znao da je ona da niste napisali!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +26 Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Svi pričaju o promjeni izgleda Meghan Markle: Mnogi ovo smatraju moćnim potezom, pogledajte što je to točno drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene