''Što si je to napravila?!''

Prepoznajete li ovu ženu? Mnoge je šokirala posljednjim javnim istupom: ''Ne bih znao da je ona da niste napisali!''

Natalie Portman - 4 Natalie Portman - 4 Screenshot/Youtube 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman - 4 Natalie Portman - 3 Natalie Portman - 2 Natalie Portman - 1 Natalie Portman - 2 Natalie Portman - 1 Natalie Portman i Jake Gyllenhaal - 4 Natalie Portman i Jake Gyllenhaal - 1 Natalie Portman za ''Crnog labuda'' - 3 Natalie Portman za ''Crnog labuda'' - 1 +18 Natalie Portman (Foto: Getty Images) Galerija

Natalie Portman iznenadila je svoje obožavatelje promjenom u izgledu i naišla na lavinu negativnih komentara i čuđenja.

Holivudska glumica Natalie Portman izmamila je brojne uzdahe u maloj crnoj haljini s izrezom s prednje strane, u kojoj se pojavila u emisiji "The Late Late Show" s Jamesom Cordenom, no gledateljima je za oko zapeo još jedan detalj.

Pogledaj i ovo Jared Leto za ''Chapter 27'' - 2 Neprepoznatljivi! Zvijezde koje su drastično mijenjale izgled da bi što bolje odradile ulogu: ''Ponekad sam mislila da ću umrijeti''

41-godišnja oskarovka u emisiji je govorila o svom novom trodijelnom dokumentarcu na HBO-u pod nazivom "Angel City" o pokretanju ženske nogometne lige u Los Angelesu, no dok je govorila, svi su primijetili promjene na njezinu licu. Čini se da je po uzoru na druge kolegice posegnula za filerima, hijaluronom napunila jagodice i korigirala nos.

Taj njezin potez nikome nije jasan, posebice jer je slovila kao žena s najsavršenijim licem na temelju analize koju su proveli stručnjaci prema teoriji zlatnog presjeka.

"Imala je toliko unikatnu ljepotu, ne mogu vjerovati da se pretvara u isto što i sve druge", "Toliko lijepo, sofisticirano lice i da sebi napravi ovo", "Što je, pobogu, napravila sa svojim licem?", "Ima potpuno novo lice", "Izgleda kao Demi Moore", "Ne bih znao o kome se radi da niste napisali", komentari su koji su se nakon emisije proširili društvenim mrežama.

Zbog svoje prirodne ljepote bila je uvrštena na liste najljepših žena svijeta i onih koje svoje tijelo nisu podvrgnule estetskim zahvatima, barem dosad.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +25 Rita Ora - 2 Celebrity Pokazala je da ne nosi ništa ispod tijesnog trikoa, u ovakvoj kombinaciji paparazzima nije mogla pobjeći

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Dino Mehun - 8 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 7 Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun +26 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 5 Celebrity Evo kako izgleda sin jedinac Snježane Schillinger, ponosna mama objavila je njegovu fotografiju posebnim povodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene