Glavna zvijezda partyja

Ella Dvornik ponosno pokazala isklesano tijelo, a servirala je i bujne atribute zbog kojih je išla pod nož!

Ella Dvornik Ella Dvornik Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik bila je mamac za poglede na partyju u Zagrebu, a na njega je došla u golišavom izdanju.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik ukrala je show na Good Vibes Networking Partyju u Zagrebu, na koji je došla iz Istre, kamo se preselila 2021. godine.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Ella se na događaju pojavila u minijaturnom topiću koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake, koji su rezultat svakodnevnog znojenja u teretani. U fokus je stavila i svoj bujni dekolte, pa nikako nije mogla proći neopaženo, a pažnju je plijenila i frizurom, kojom se vratila u neke svoje mlađe dane, kada joj je stil bio inspiriran japanskom anime-kulturom.

Ella je posljednjih dana zatrpala i svoj Instagram fotografijama na kojima pozira u razgolićenim izdanjima, a posebnu pozornost privukla je jedna na kojoj igra golf u kupaćem kostimu.

Na društvenim mrežama otvoreno je govorila i o svojim estetskim zahvatima, pa je tako poznato da svoj raskošni dekolte duguje operaciji povećanja grudi kojoj se podvrgnula prije dvije godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić i Jelena Orešković Aleksandra Grdić - 1 +24 Aleksandra Grdić - 2 Nekad i sad Evo kamo je nestala Aleksandra Grdić, nakon godina uspješnog skrivanja od javnosti razotkrila ju je nekadašnja kolegica s piste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +25 Meghan Markle i princ Harry - 1 Celebrity Otkriveni detalji dolaska princa Harryja na krunidbu, već je sve isplanirao u detalje, ali što će na to reći obitelj?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene