nisu svi oduševljeni

Nova golišava fotografija Elle Dvornik dolazi s upozorenjem: "Ne pokušavajte ovo..."

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela In Magazin: Ella Dvornik - 11 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik objavila je fotografiju na kojoj igra golf u seksi izdanju.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik uljepšala je svojim pratiteljima početak tjedna svojom seksi fotografijom.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Ella je pozirala na golf-terenu u jednodijelnom kupaćem kostimu i visokim čizmama, a uz fotografiju je objavila i upozorenje: "Ne pokušavajte ovo na golf-terenima."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Jesi li ti realna?", "Bomba", "Nitko ti nije ni do gležnja", "Ženo, koliko si prezgodna", "Goriš, ženo", "Bože, zgodna i bleskasta na tatu i dedu svoga", "Mačko", obasuli su je pratitelji komplimentima, a neke je podsjetila i na francusku ikonu stila i glumačku legendu Brigitte Bardot.

"Brigitte, jesi to ti?" upitala ju je jedna pratiteljica, no nisu baš svi bili impresionirani.

"Ova Kardashian seksualnost i naslikavanje ove vrste već je odavno viđeno. Kasniš, pa Kardashianke su to lansirale prije 10 godina. Daj isfuraj nešto novo. Ovo je dosadno!", "Draga Ella, ne znam tko je fotograf, ali outfit je posve neprilagođen ambijentu", neke su od kritika koje je dobila.

Inače, što god Ella objavi, to uvijek izazove podijeljene reakcije. Tako se nedavno pohvalila isklesanim trbušnjacima koji su dio njezinih pratitelja ostavili bez teksta, dok su drugi na fotografijama primijetili njezin pupak, koji im se nije svidio.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić +19 Giuliano i Kristina Đanić Celebrity Giuliano snimljen u izlasku s lijepom suprugom, koju ne viđamo često, no mnogi još dobro pamte vrući spot koji je snimila prije 27 godina!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene