Tatinim stopama

Ella Dvornik progovorila o brojnim novostima u svom životu, spomenula je i oca Dina: ''Kao da me opsjeo tatin duh''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 1 Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik - 2 Galerija

Ella Dvornik ponovno pjeva. Kreirala je lik Alterelle i objavila album. O čemu progovara kroz svoje pjesme, što na njih kažu njezine kćeri te zašto se šali da je opsjeda duh njezina oca Dina Dvornika, saznajte u prilogu IN magazina!

Sve pjesme s albuma ''Teška vremena za sanjare'' Ella Dvornik pisala je iz vlastitog iskustva. Kreiravši alterego, takozvanu Alterellu, zaobišla je strah od nastupa, ali i jednostavnije joj je bilo progovoriti o njima i tekstovima se vratiti u svoje dvadesete.

''Ja bih rekla da si u 20-ima malo tupastiji, naivniji i padaš na svakakve fore, a u 30-ima imaš flashbackove i probavljaš što si sve radio, ali kao da su mi 20-te draže jer sam bila malo gluplja i bilo mi je lakše'', priča Ella u svom stilu. 

Veliku promjenu u životu svakako su joj donijele njezine kćeri. Oplemenile ga, razveselile, ali i onako kako samo djeca znaju, zakomplicirale.

''Fakat je velika odgovornost. Snalazim se, još uvijek su žive'', šali se Ella. 

Alterella pjeva uglavnom ženskoj publici. Barem njezina kreatorica vjeruje kako će se brojne dame pronaći u njima. Iako trap možda nije žanr kojim bi se prenosile snažne poruke, Ella ih nije izostavila.

''Neke su pjesme samo za zezanciju, da se pleše, a ima i muško-ženskih odnosa koji su iskrivljeni u današnjem vremenu'', govori Ella. 

Očekivala sam da će me napadati, kritizirati i bila sam šokirana da su 99 posto pozitivni komentari. Naravno, od žena je to dolazilo'', komentirala je Ella. 

No sigurna je Ella da bi, da može, barem još jedna muška figura stala iza nje i njezina glazbenog stvaralaštva. Njezin otac, veliki Dino Dvornik.

''Njemu nisu dali da piše tekstove kakve je htio jer je imao izdavača, uvijek je morao nešto mijenjati, nije imao tu slobodu. Ja se nekad znam našaliti da je mene opsjeo tatin duh. U studiju kad smo preslušavali pjesme, kao da se čuje njegov glas i to mi bude baš creepy, ali mislim da bi mu bilo super jer je volio pomaknute stvari'', priča Ella. 

Veliku potporu ima i od Alke Vuice, koju naziva drugom mamom, a čiji je sin Arian producent albuma te je on nastajao u njegovu glazbenom studiju.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

''On radi svoj dio, ja svoj. Fakat mi se ne miješa puno, pomogne kad treba i to je super. Netko bi već pitao jesam li sigurna da to želim napisati, a on je to prihvatio. Alka je sad kao druga mama, dođemo tamo, nahrani nas, malo posluša, da svoje savjete, ima svoje najdraže pjesme. Dosta je i tvrdoglava, pa nas dvije u kombinaciji zna biti...'' kaže Ella. 

Baš ta tvrdoglavost, činjenica da se usudi sanjati te ima nepresušnu maštu, vjeruje Ella, dovest će je i do prvog koncerta Alterelle. Onog hologramskog.

''Ja volim prva raditi stvari, čak nije ni bitno da budem najuspješnija, nego da idem zavaljati val'', govori Ella. 

''Imam previše ideja i sigurno ću ih sve realizirati prije nego što umrem. Samo mi treba malo vremena. Bit će svega i svačega, dovoljno da bude svakakvih naslova'', zaključila je Ella za kraj razgovora. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene