nije joj ovo trebalo!

Fanovi Salme Hayek razočarani su njezinim novim fotografijama, jedva su je prepoznali: "Previše botoksa ili fotošopa?"

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 +16 Salma Hayek - 1 Galerija

Salma Hayek objavila je fotografije iz Cannesa na kojima je gotovo neprepoznatljiva.

Holivudska glumica Salma Hayek (56) već desetljećima slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, no izgledom na novim fotografijama iznenadila je, pa čak i razočarala obožavatelje.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Salma je pozirala na balkonu svoje hotelske sobe u Cannesu dok se spremala za crveni tepih, a mnogi je na fotkama uopće nisu prepoznali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Ne sliči sebi", "Ne znam što se dogodilo, ali donedavno je izgledala prirodnije i bolje", "Što je to napravila?", "Mislio sam da je Kim Kardashian", "Previše botoksa ili fotošopa?", "Izgleda da je i ona otišla pod nož", nizali su se komentari.

Oni koji su joj stali u obranu komentirali su kako je za njezinu transformaciju odgovorna samo šminka i da je glumica bila i ostala prirodna ljepotica.

Salma se o svemu nije oglašavala, no dosad je uvijek negirala estetske zahvate.

"Mnogi misle da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su prije bile manje. No tijekom menopauze nastavile su rasti", ispričala je latino ljepotica u talk showu Red Table Talk.

Inače, Salma je u braku s milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom, koji je s njom u Cannesu, a par zajedno ima kćer Valentinu Palomu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +22 Sharon Stone Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Cvetković, Survivor - 1 Leo Cvetković, Survivor - 2 Leo Cvetković, Survivor - 3 Leo Cvetković, Survivor - 4 +18 Leo Cvetković, Survivor - 5 Celebrity Leo nam je otkrio za čime najviše žali poslije kraja avanture Survivor, a evo i tko su njegovi favoriti za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene