Kakva žena!

Salma Hayek izložila raskošno poprsje u dekolteu do pupka, i u 57. godini osvaja svojim najjačim adutom!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 2 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Salma Hayek - 1 +17 Salma Hayek - 2 Galerija

Salma Hayek pojavila se na Filmskom festivalu u Cannesu i sve osvojila svojim seksepilnim izdanjem.

Holivudska glumica Salma Hayek zablistala je na premijeri filma "Killers of The Flower" na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje se pojavila u glamuroznom i seksepilnom izdanju.

Pogledaj i ovo Prosvjednica na crvenom tepihu u Cannesu Potresne scene Gola žena upala među zvijezde, poruka koju je ispisala na tijelu objašnjava što je razlog ovog njezinog čina!

56-godišnja Salma izgledala je senzacionalno, a s njezina dekoltea u pripijenoj ljubičastoj haljini nikome nije bilo lako skrenuti pogled. Sjajno raspoložena pozirala je fotografima na crvenom tepihu dok joj je društvo pravio njezin suprug milijarder François-Henri Pinault.

Glumica je nedavno objavila videozapis na kojem zavodljivo pleše u kućnom ogrtaču, a dok se vrtjela i plesala, u nekim su joj dijelovima malo ispale grudi. To je na videozapisu vješto cenzurirano, odnosno zamagljeno, ali fanovi su je u komentarima molili da objavi necenzurirani video.

"Možeš li pokazati necenzuriranu verziju? Pitam za prijatelja", ''Latino kraljice!'', "Zamućeni dijelovi uništavaju nam život", "Latino žene sve mogu pretvoriti u party", bili su samo neki od komentara.

Inače, povod njezina sretnog plesa je taj što je na toj društvenoj mreži prate 24 milijuna ljudi, na čemu im je i zahvalila.

"24 milijuna pratitelja, 24 milijuna razloga za osmijeh. Hvala svima što ste mi se pridružili na ovoj divljoj vožnji. Ne mogu obuzdati svoje uzbuđenje i zahvalnost", napisala je u opisu.

Salma već desetljećima slovi kao jedna od najseksepilnijih slavnih žena, a svojom fantastičnom figurom oduševljava i s 56 godina.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 1 Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 2 Dolph Lundgren - 2 Dolph Lundgren - 3 +6 Dolph Lundgren - 1 Celebrity Slavni snagator ne odvaja se od svoje 39 godina mlađe zaručnice, ona mu je nakon vijesti o teškoj bolesti najveća podrška

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 +19 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Pogledajte čime je to bujna žena Kanyea Westa oblijepila strateške dijelove, i to sve zbog njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene