Ona ima 56 godina?!

Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 6 Salma Hayek Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 +21 Salma Hayek sa suprugom i kćerkom - 2 Galerija

Salma Hayek počastila je svoje pratitelje na društvenim mrežama izdanjem u žutom bikiniju, koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Holivudska glumica Salma Hayek raspametila je svoja 23 milijuna pratitelja na Instagramu nakon što je objavila fotografije i snimke u žutom bikiniju, koji je u prvi plan stavio njezine bujne grudi.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

"Svaki put kad se želim osjećati svježe skočim u ocean", napisala je 56-godišnja Salma, a onda su uslijedili komplimenti i poruke divljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Prekrasno", "Mislio sam da je ovo fotografija iz prošlih dana", "Ovo je neki drugi nivo", "Ja sam žena koja je zaljubljena u tebe više od 20 godina. Stariš unatrag", "Fontana mladosti", "Nevjerojatno da imaš 56 godina", "Ljepotica", "Kunem se da ova kraljica ne stari", "Nitko ne izgleda kao ona u tim godinama", zaključili su neki od njezinih obožavatelja.

Salma se u javnosti posljednji put pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je također sve očarala svojom zamamnom pojavom, a na koju je stigla u pratnji 15-godišnje kćeri Valentine, koja u posljednje vrijeme sve više plijeni pozornost javnosti jer kao bogata nasljednica odrasta pod svjetlima reflektora. Naime, osim što joj je majka slavna glumica, Valentinin otac je francuski milijarder Francois-Henri Pinault. Tinejdžerica s godinama sve više nalikuje na Salmu, iako postoji i jedna vidljiva razlika, a to je njezina plava boja kose.

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i Francoisa, a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 3 Christie Hefner +7 Christie i Hugh Hefner Zanimljivosti Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene