"Bože, smiluj se"

Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +8 Salma Hayek - 5 Galerija

Salma Hayek zablistala je na vjenčanju Marca Anthonyja i Nadije Ferreira, na kojem je zasjenila i samu mladenku.

Pjevač Marc Anthony, poznat i kao bivši suprug latino dive Jennifer Lopez, uplovio je u novu bračnu luku, i to s 31 godinu mlađom ljepoticom, manekenkom i bivšom misicom Nadijom Ferreira.

Pogledaj i ovo Marc Anthony i Nadia Ferreira šarmer bio i ostao Pred oltar je odveo neke od najljepših žena svijeta, a nakon tri razvoda vjeru u brak vratila mu je 31 godinu mlađa misica!

Par je bračne zavjete izmijenio u Umjetničkom muzeju Perez u Miamiju, a vjenčanju su prisustvovale brojne zvijezde, poput Davida Beckhama, Malume i Salme Hayek, koja je svojom kreacijom zasjenila i samu mladenku.

Naime, slavna glumica za svečanu je prigodu odabrala raskošnu haljinu dubokog dekoltea iz kojeg su joj bujne grudi zamalo ispale, a time se i sama pohvalila na svojem profilu na Instagramu. 

"Trenutak prije nego što uđem u auto i da odem proslaviti ljubav svojih prijatelja Marca Anthonyja i Nadije Ferreira. Živjela ljubav!! I živjela salsa", napisala je Salma uz svoju zamamnu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

"Bože, smiluj se", "Ona je savršen primjer prirodne ljepote", "Jako si zgodna", "Uvijek predivna i seksi", "Kakva ljepotica", "Ti si sve", "Wow, najbolja haljina", "Najbolja svih vremena", "Impresivno", "Kraljica ljepote", "Kakva žena", samo su neki od komplimenata koji su se zaredali u komentarima.

Salma već desetljećima slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, no mnoge je iznenadila izgledom na jednoj od svojih posljednjih fotografija, koju je objavila na Instagramu. Pozirala je u kućnom ogrtaču, kompletno našminkana i s kosom svezanom u visoki rep, a na fotki je gotovo neprepoznatljiva i izgleda dosta mlađe, pa su reakcije njezinih obožavatelja bile podijeljene.

"Tko je to?", "Izgledaš kao da ti je 25", "Koliko je njoj godina?!", "Je li ovo stara fotka?", "Prelijepa si, prestani uređivati fotografije", neki su od brojnih komentara koje je dobila prije nego što je odlučila obrisati fotku s društvene mreže, no i dalje je možete vidjeti u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti +21 Gerard Pique i Clara Chia Marti Celebrity Piqueova nova djevojka zbog Shakire prolazi kroz teško razdoblje: "Uzelo je maha, zaustavljaju je na ulici i pjevaju joj pjesmu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene