Nešto tu ne štima

Salma Hayek zbunila obožavatelje neprepoznatljivim izgledom na novoj fotki: "Koliko je njoj godina? Izgleda kao da joj je 25!"

Salma Hayek Salma Hayek Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 8 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 5 +4 Salma Hayek Galerija

Salma Hayek iznenadila je obožavatelje izgledom na fotografiji koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Holivudska glumica Salma Hayek (56) već desetljećima slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, no mnoge je iznenadila izgledom na jednoj od svojih zadnjih fotografija, koju je objavila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Salma je pozirala u kućnom ogrtaču, kompletno našminkana i s kosom svezanom u visoki rep, a na fotki je gotovo neprepoznatljiva i izgleda godinama mlađe, pa su reakcije njezinih obožavatelja bile su podijeljene.

"Tko je to?", "Izgledaš kao da ti je 25", "Koliko je njoj godina?!", "Je li ovo stara fotka?", "Prelijepa si, prestani uređivati fotografije", neki su od brojnih komentara koje je dobila prije nego što je odlučila obrisati fotku s društvene mreže, no i dalje je možete vidjeti u našoj galeriji.

U usporedbi s fotografijama sa zadnjeg događanja na kojem se pojavila, očigledno je da se Salma malo poigrala s filterima i fotošopom, što inače nema običaj.

Za razliku od mnogih kolegica, Salma se nije se odala ni čarima estetske kirurgije, a negirala je i nagađanja o operaciji grudi.

"Mnogi misle da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su prije bile manje. No tijekom menopauze nastavile su rasti", ispričala je latino ljepotica u talk showu Red Table Talk.

Inače, Salma je u braku s milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 6 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 2 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 3 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 4 +25 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 5 inMagazin Pobjednica MasterChefa otvoreno o šuškanjima da je s kolegom iz showa u ljubavnoj vezi: ''Nema tu ništa sočno i masno''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +25 Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 2 Celebrity Kate Middleton najnovijim potezom osvojila sve simpatije, a čini se da se jednom stvari više ne zamara

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene