Nikad raskošniji

Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 2 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 1 +2 Salma Hayek s kćerkom Valentinom - 2 Galerija

Salma Hayek pojavila se na događaju LACMA Art + Film Gala u haljini koja je savršeno istaknula njezin raskošni dekolte.

Holivudska glumica Salma Hayek (56) poznata je i po svojim bujnim atributima, kojima se često voli pohvaliti.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Na događaju LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu servirala je svu svoju raskoš u haljini s opasno dubokim izrezom na dekolteu, u kojoj je ukrala sve poglede.

Izdanjem se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu, na kojem je pobrala brojne komplimente, i na račun svojih ženstvenih oblina, i za mladolik izgled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salmi je na događaju pratnja bio njezin suprug, milijarder Francois-Henri Pinault (60), koji joj se također nije mogao nadiviti, a nježnim dodirima i osmijesima pokazali su da su još zaljubljeni kao prvoga dana.

Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka +16 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Vedran Ćorluka u prvom izlasku nakon rođenja kćerkice, uživao je u dobro poznatom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene