Lijepa latina

Salma Hayek pokazala raskošan dekolte s kojeg nije bilo lako skinuti pogled, haljina s korzetom jedva je sve zadržala na mjestu

Salma Hayek Salma Hayek Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 4 Salma Hayek i Antonio Banderas Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 8 Salma Hayek Salma Hayek - 7 +11 Salma Hayek - 3 Galerija

Salma Hayek na dodjeli Zlatnih globusa pokazala je bujni dekolte, a na crvenom je tepihu bila jedna od glavnih zvijezda.

Holivudska glumica Salma Hayek pojavila se u još jednom svojem izdanju za pamćenje, i to na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, gdje su se svi okretali za njom.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

56-godišnja Salma pozirala je dobro raspložena sa svojim kolegom Harveyjem Guillenom, s kojim je radila na drugom nastavku animiranog filma "Mačak u čizmama: Posljednja želja". Za tu je prigodu odabrala bež haljinu posutu kristalićima, a u prvom se planu našao njezin bujni dekolte s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

Inače, lijepa glumica u braku je sa 60-godišnjim milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

Salmu na Instagramu prate gotovo 22 milijuna vjernih obožavatelja, koje često uveseljava fotografijama u izazovnim modnim kombinacijama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 +27 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja Šuput u leopard bikiniju istaknula utegnuti trbuh, ali i druge atribute: "Pa može li bolje?"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Patitz - 4 Tatjana Patitz - 2 Tatjana Patitz Tatjana Patitz - 1 +3 Tatjana Patitz - 3 Celebrity Jedna od najljepših i najmisterioznijih žena svijeta preminula u 57. godini, tužnu je vijest potvrdio njezin agent

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene