Zagorčala joj život

Piqueova nova djevojka zbog Shakire prolazi kroz teško razdoblje: "Uzelo je maha, zaustavljaju je na ulici i pjevaju joj pjesmu...''

Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti i Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique +15 Shakira, Gerard Pique Galerija

Nakon što ju je Shakira prozvala u novoj pjesmi, djevojka Gerarda Piquea, Clara Chia Marti, navodno je morala potražiti psihološku pomoć.

Djevojka Gererda Piquea, Clara Chia Marti, navodno je morala potražiti psihološku pomoć nakon što ju je Shakira prozvala u pjesmi.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Španjolski novinar Saul Ortiz tvrdi kako je Clara zbog svega pobjegla svojim roditeljima i sada radi iz njihova doma.

"Trebalo joj je utočište jer njezino mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja djevojka o kojoj razgovara cijela Španjolska i svijet. Uzelo je maha i trebala je učiniti korak dalje", izjavio je Ortiz.

"Zaustavljaju je na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva djevojka", piše španjolska Marca.

Podsjetimo, Shakira se u svojoj novoj pjesmi okomila na svojeg bivšeg partnera Piquea, a osim Clare, spomenula je i njegovu majku.

Pique se našao i na meti kritika javnosti nakon što je objavio prvu fotografiju s Clarom jer se prije toga doznalo da je njihova romansa započela dok je on još bio sa Shakirom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu, a par nikada nije stao pred oltar.

Brzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se da nogometaš ljubi mlađahnu studenticu odnosa s javnošću Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bernardica Juretić Rožman - 1 Bernardica Juretić Rožman - 2 Bernardica Juretić Rožman Bernardica Juretić Rožman +10 Bernardica Juretić Rožman Celebrity Nekad najpoznatija časna sestra u Hrvatskoj progovorila o izlasku iz samostana: ''Svašta se pričalo, a udala sam se tek s 53 godine...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene