Jeste li primijetili?

Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Shakira Shakira Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Clara Chia Marti i Gerard Pique Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 8 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 7 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti +19 Clara Chia Marti Galerija

Clara Chia Marti iz dana u dan sve više nalikuje na Shakiru, kojoj se nekad divila i bila njezina velika obožavateljica.

Umirovljeni nogometaš Barcelone Gerard Pique dodatnu je slavu stekao dugogodišnjom vezom s kolumbijskom pjevačicom Shakirom s kojom ima dva sina, a posljednjih nekoliko mjeseci ne miče se ispod povećala javnosti zbog nove ljubavi.

Pogledaj i ovo Gerard Pique - 1 Njemu je dobro Pique dao izjavu o svemu što mu se dogodilo posljednjih mjeseci: ''Kad umrem, pogledat ću iza sebe i biti ponosan''

Njegova nova veza s 24-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti ne silazi s naslovnica, a sada se priča kako se ona počela pretvarati u kopiju svoje prethodnice. Naime, nakon što je posvijetlila kosu i promijenila imidž, mnogi su zaključili da Clara čini sve što može kako bi oponašala superpopularnu Shakiru i da je bila njezina velika obožavateljica prije veze s Gerardom.

Gerarda su prvi put povezali s Clarom koja nalikuje Shakiri u kolovozu prošle godine, dva mjeseca nakon što je objavljeno da se razišao s pjevačicom. Njih dvoje se poznavalo već neko vrijeme jer su zajedno radili u njegovoj tvrtki za produkciju događanja, Kosmos, a navodno je afera tako i započela. Na prvim zajedničkim fotografijama Gerarda i Clare, ona je imala smeđa svezanu kosu, i bila je bez imalo šminke na licu, no samo nekoliko mjeseci kasnije, zajedno su bili na jednom vjenčanju za koje je Clara posvijetlila kosu u nijansu sličnu Shakirinoj.

Dok je prije izgledala prilično skromno, njezine najnovije fotografije na pokazuju da sada s njom radi ipak radi tim koji brine o njezinu imidža. Kosa joj je sve češće besprijekorno isfenirana, a šminka kao da je spremna izaći na crveni tepih.

Prema pisanju stranih medija Clara je bila obožavateljica Shakirinog stila prije nego što se upustila u vezu s njezinim, sada bivšim partnerom, a već je poznato i da su se njih dvije poznavale otprije. Časopis Semana izvijestio je da je Shakira povremeno znala navratiti do tvrtke Kosmos gdje je Clara radila u Kosmosu gdje su se i upoznale. Clara je čak zamolila pjevačicu da se zajedno fotografiraju za uspomenu, rekavši joj da je obožavateljica njezine glazbe i da joj se divi, a u tom je trenutku već iskrilo između Clare i Piquea.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos Martina Vrbos +14 Martina Vrbos Nekad i sad Domaću pjevačicu više uopće nije lako prepoznati, osim što je izgubila 50 kila, potpuno je promijenila imidž!

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin, Dino Rađa - 7 In Magazin, Dino Rađa - 6 In Magazin, Dino Rađa - 5 In Magazin, Dino Rađa - 4 +15 In Magazin, Dino Rađa - 3 inMagazin Dino Rađa godinama se bori s poteškoćom o kojoj mu nije lako javno govoriti: ''Nije to ugodno, ali vidite kako se borim, snalazim''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene