U zanimljivu društvu

Osvanule nove paparazzo fotke Piquea i mlađahne djevojke, njihovo se ponašanje mnogima nije svidjelo: "Čini se da joj ova paše"

Gerard Pique Gerard Pique Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 4 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Joan i Gerard Pique i Montserrat Bernabeu Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique Gerard Pique +19 Gerard Pique Galerija

Gerard Pique i Clara Chia Marti snimljeni su u šetnji s njegovim roditeljima, a čini se kako se ona već jako povezala s njegovom majkom Montserrat Bernabeu.

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Marti nalaze se već neko vrijeme u središtu pozornosti i paparazzi ih prate u stopu, a sada su snimili njihove fotografije koje se mnogima baš i nisu svidjele.

Pogledaj i ovo Gerard Pique i Clara Chia Marti Nije joj lako Piqueova nova djevojka opet se našla na udaru kritika, no ono što joj sada zamjeraju nema veze sa Shakirom!

Naime, 36-godišnji Gerard i 23-godišnja Clara Chia prošetali su se zajedno, dok su im društvo pravili njegovi roditelji Montserrat Bernabeu i Joan Piqué. Na fotografijama se vidi koliko su dvije dame bliske i prijateljski nastrojene dok se jedna drugoj smiješe i grle se.

Fotografije su osvanule na društvenim mrežama nakon što su španjolski mediji nedavno objavili da se Montserrat potukla s bivšom partnericom svojega sina, kolumbijskom pjevačicom Shakirom, a nisu se svidjele mnogima.

Fotografije pogledajte OVDJE

"Dok njegovu bivšu maltretira, čini se da joj ova paše", "Montserrat izgleda kao svekrva koju nitko ne bi poželio", "Samo se ti smješkaj svekrvi, za koju godinu ili mjesec nećete biti tako nasmijane", "Najveća licemjerka koju sam vidjela", dio je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Španjolska novinarka Laura Fa nedavno je otkrila da je Gerardova majka od početka znala za njegovu vezu sa studenticom te mu pomagala u skrivanju afere. Navodno je razlog tome što ona i Shakira nikada nisu imale dobar odnos, a sve je na kraju kulminiralo i navodnim fizičkim sukobom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 +15 Ana Obregon - 5 Celebrity Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +30 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene