Iza nje je težak period

Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

Ana Obregon Ana Obregon Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 Ana Obregon - 5 Ana Obregon - 1 Ana Obregon - 9 Ana Obregon - 10 Ana Obregon - 1 Ana Obregon - 3 +9 Ana Obregon - 2 Galerija

Ana Obregon dobila je dijete u 69. godini, djevojčicu koju je odlučila nazvati po sebi i s kojom je snimljena ispred jedne klinike u Miamiju.

Španjolska glumica i voditeljica, poznata i kao bivša djevojka našeg umirovljenog nogometaša Davora Šukera, Ana Obregon 2020. godine doživjela je jedan od najtežih dana kada je preminuo njezin sin Alex.

Pogledaj i ovo Davor Šuker nije ga više lako uočiti Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Alex je preminuo s 28 godina od posljedica raka i njegova ju je smrt u potpunosti shrvala. Godinu kasnije uslijedio je novi težak udarac nakon što joj je preminula majka Ana, a onda se prošlog rujna oprostila i od oca Antonija Garcije. No, kako prenose španjolski mediji, Ana je sa svojih 68 godina uspjela vratiti želju za životom koju joj je vratila tek rođena kći. 

Kako javlja španjolski magazin Hola!, Ana je uz pomoć surogat-majke dobila kćer koja je rođena u Miamiju te je snimljena kako vidno emotivna napušta kliniku s djevojčicom u naručju, koju je nazvala po sebi.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Anu je hrvatska javnost upoznala kada je bila u vezi s našim bivšim nogometašem Davorom Šukerom, koji je bio jako zaljubljen u nju i zbog nje je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirao klub Aston Villa.

Njihova romansa započela je 1996. godine u Španjolskoj dok je on igrao za Real Madrid. Veza im je potrajala tri godine i Davor je bio odlučan da španjolsku ljepoticu odvede pred oltar. Pale su čak i zaruke koje su lijepu Anu mogle stajati glave. Naime, gostujući u jednoj kulinarskoj emisiji, Obregon je otkrila nepoznate detalje o tom neslavnom događaju.

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Ana.

Nedugo nakon toga uslijedio je prekid, no unatoč tome Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +29 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts i Jennifer Aniston - 3 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Julia Roberts i George Clooney - 8 +25 Julia Roberts i George Clooney - 5 Celebrity Julia Roberts pohvalila se drastičnom promjenom frizure, što kažete na ovu transformaciju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene